banner
Gündem

6. Kuzeyboru Gençlik projesi başlıyor

Geleceğin mühendislerine teoride öğrendikleri bilgileri uygulamalı bir biçimde gösterme fırsatı sunmayı amaçlayan Kuzeyboru, 18 Nisan-5 Haziran tarihleri arasında 6.’sı gerçekleşecek olan “Kuzeyboru Gençlik Projesi’’nde geleceğin mühendisleri ile bir araya geliyor…

6. Kuzeyboru Gençlik  projesi başlıyor
banner

Geleceğin mühendislerine teoride öğrendikleri bilgileri uygulamalı bir biçimde gösterme fırsatı sunmayı amaçlayan Kuzeyboru, 18 Nisan-5 Haziran tarihleri arasında 6.’sı gerçekleşecek olan “Kuzeyboru Gençlik Projesi’’nde geleceğin mühendisleri ile bir araya geliyor.

Kuzeyboru Gençlik Projesi, “Çubuk Makarna Köprü Yarışması” ile başlayacak ve çeşitli etkinliklerle devam edecek. Mühendis adaylarımız, yaratıcılıklarını ve mühendislik becerilerini sergileyecekleri bu organizasyon bu yıl 7 şehir 23 üniversitede gerçekleşecek.

Kuzeyboru tarafından yapılan açıklamada, “Ailesi olarak gençliğimize büyük önem veriyor, onların geleceği için çalışıyoruz” denildi. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası