banner
Spor

​68 Aksaray Belediyespor BAL için resmi müracaatı yaptı

2018- 2019 sezonunda üst üste spor toto bölgesel amatör ligde (bal) mücadele edecek olan 68 aksaray belediyespor dün türkiye futbol federasyonuna giderek resmi müracaatta bulundu.  2018- 2019 sezonunda üst üste..

​68 Aksaray Belediyespor BAL için resmi müracaatı yaptı
banner

2018- 2019 sezonunda üst üste spor toto bölgesel amatör ligde (bal) mücadele edecek olan 68 aksaray belediyespor dün türkiye futbol federasyonuna giderek resmi müracaatta bulundu.  2018- 2019 sezonunda üst üste spor toto bölgesel amatör ligde (bal) mücadele edecek olan 68 aksaray belediyespor dün türkiye futbol federasyonuna giderek resmi müracaatta bulundu. kulüp müdürü atalay san tarafından yapılan müracaatla aksaray belediyespor bal”da mücadele edebilmek için 13 temmuz”dan önce müracaatını ve katılım ücretini federasyona yatırdı. bölgesel amatör ligde aksaray”ımızı 68 aksaray belediyespor temsil ediyor. takımımız 2 sezondur şampiyonluğu kıl payı kaçırıyor. temsilcimiz bu sezon da şampiyonluk için kadro kurdu.  aksaray belediyespor yeni sezon öncesinde 7″si iç transfer olmak üzere toplam 18 transfere de imza attı. takımımız maçlarını dağılgan 1 nolu sahada oynuyor. kulübün başkanlığını İşadamı emin eroğlu, teknik direktörlüğünü de ufuk uysal yapıyor. takımımız aksaray belediyesinin tokİ”de bulunan tesislerinde kalıyor. bu sezon takımımız da işadamları ile aksaray belediyesi karması bir yönetim kurulu oluşturuldu.
kulÜbÜn logosu da bellİ oldu
bu arada aksaray belediyespor yönetim kurulu kulübün logosunu da aksaray belediyesinin kullandığı çift başlı aslan ve sekizgen köşe ile siyah- beyaz renklerde 68 aksaray beledİyespor kelimelerini ve kuruluş yıl dönümü olan 2009 rakamını da kullanıp, logosunu da türkiye futbol federasyonuna bildirdi.
bal”a mÜrcaat krİterlerİ
türkiye futbol federasyonu tarafından 9. sezonu düzenlenecek olan spor toto bölgesel amatör lig”e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 13 temmuz 2018 tarihine kadar tff amatör İşler müdürlüğü bal departmanı”na göndermeleri gerekiyor. spor toto bal”a 2018-2019 sezonunda 160 takımın katılma hakkı bulunuyor. bu takımlardan 97″si spor toto bal”da kalan, 54″ü yerel amatör liglerden spor toto bal”a çıkma hakkı kazanan ve 9″u tff 3. lig”den düşen takımlardan oluşuyor. 2018-2019 sezonu spor toto bölgesel amatör lig”e katılım genel esasları ek”te belirtilmekte olup, bu esaslar doğrultusunda, lige katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 13 temmuz 2018 tarihine kadar türkiye futbol federasyonu amatör İşler müdürlüğü bal departmanlığı”na  göndermeleri gerekiyor. 2018-2019 sezonu spor toto bölgesel amatör lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası