banner
Gündem

7’den 70’e bilinçli bir toplum için

aksaray Şehit Önder güzel polis meslek eğitim merkezi Öğrencilerine ve Özel mucit minikler gündüz bakımevi okul öncesi öğrencilerine yönelik temel afet bilinci ve tahliye eğitimi verildi. aksaray Şehit Önder güzel..

7’den 70’e bilinçli  bir toplum için
banner

aksaray Şehit Önder güzel polis meslek eğitim merkezi Öğrencilerine ve Özel mucit minikler gündüz bakımevi okul öncesi öğrencilerine yönelik temel afet bilinci ve tahliye eğitimi verildi. aksaray Şehit Önder güzel polis meslek eğitim merkezi Öğrencilerine ve Özel mucit minikler gündüz bakımevi okul öncesi öğrencilerine yönelik temel afet bilinci ve tahliye eğitimi verildi.
İlk olarak aksaray Şehit Önder güzel polis meslek eğitim merkezi müdürlüğünün talebi üzerine eğitim planlaması yapan ekipler, öğrenim görmekte olan 650 öğrenciye olası bir afet durumunda ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili olarak basit arama kurtarma, kbrn, afet farkındalık, ikaz alarm ve bina tahliye tatbikatı eğitimleri verdi. 
daha sonra Özel mucit minikler gündüz bakımevi görevlilerinin isteği üzerine afet bilinci eğitimi planlayan afad yetkilileri okul öncesi öğrencilerine yönelik 20 kişiye afet bilinci oluşturmak için afet farkındalık eğitimi verildi ve acil durumlar için tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.
amaçlarının afad konusundan 7″den 70″e bilinçli bir toplum oluşturmak olduğunu ifade eden aksaray afad yetkilileri, bu tür eğitimlerin de aralıksız devam edeceğini söyledi.
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası