banner
Siyaset

Altınsoy, ‘Türkiye Yüzyılı’ için çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu parti binası önünde açıklayarak il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi. 12 Eylül 2017 tarihinde il başkanlığı görevine..

Altınsoy, ‘Türkiye Yüzyılı’ için çalışmaya devam edeceğiz
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu parti binası önünde açıklayarak il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.
12 Eylül 2017 tarihinde il başkanlığı görevine başladığını belirten Altınsoy, “Gençlik kolları yönetim kurulu üyeliğiyle başlayan hizmet yolculuğumda, merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği, 10 yıl belediye meclis üyeliği, 5 yıl belediye başkan yardımcılığı, belediye başkan vekilliği ve il yönetim kurulu üyeliği görevlerinde onurla ve gururla çalışmalar yaptım. 5 buçuk yıl süren görevim bugün itibariyle tamamlandı. Görev süremde kendime alnımın akıyla bu caddelerde gezebilmeyi, arkada hoş bir seda bırakmayı şiar edinmiştim. Bunu da sağladığıma inanıyorum. Şimdi 2023 hedeflerine ulaşmak için yeniden yollara düşme vakti geldi. Gece-gündüz demeden şehrimiz için ‘Yarın Değil, Hemen Şimdi’ diyerek ‘Türkiye Yüzyılı’ için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘DESTEKLERİMİZ HER ZAMAN SÜRÜYOR’

Görevde olduğu süre boyunca siyaset hayatına ve şehre çok şey sığdırdığını kaydeden Altınsoy şöyle konuştu: “Emeklilerimize bayram ikramiyesinin getirilmesi, 2000 yılı öncesi memur, Bağ-Kur ve SSK emeklilerimizle ilgili intibak düzenlemesinin yapılması, Uluslararası Para Fonuna (İMF) olan borcun sıfırlanması, 3 bin 600 ek göstergenin çıkarılması, sözleşmeli personellere kadro verilmesi ve daha birçok şeyi AK Parti yaptı. Harçlar kaldırıldı, KYK borçlarının faizleri silindi. Sosyal yardımlarımız ve engellilerimize verilen desteklerimiz her zaman sürüyor.”

‘AKSARAY’A BİRÇOK YATIRIM YAPILDI’

AK Parti’nin 20 yıllık iktidar döneminde Aksaray birçok yatırım yaptığını ifade eden Altınsoy, “Son dönemde yapılan çalışmalarımızdan bahseden olursak; 400 yataklı ek hastane binamız tamamlandı. Böylece 900 yataklı bir hastanemiz oldu. 3 ilçemize Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kuruldu. Bu büyük yatırımın faydasını OSB tamamlandığında ziyadesiyle göreceğiz. Mevcuttaki OSB’de yaklaşık 15 bin çalışanımız var ve 4’üncü genişleme alanına doğru gidiyoruz. Diş hekimliği fakültemiz şehrimize kazandırıldı. Belediyelerimizin yanlarında olmaya, ilçelerimizin taleplerini ise elimizden geldiği kadar karşılamaya çalıştık. Cumhurbaşkanımız TOKİ Sosyal Konut projesini açıkladı. İlimizde de TOKİ’ye bir talep vardı. Bu konuda eksiklerin yaşandığı ilçelerimiz vardı. Ortaköy’de, Yenikent’te ve Sultanhanı ilçemize yapmış olduğumuz 50 iş yeri ile beraber tamamlamış olduk. Aksaray’ın bütün ilçelerini doğalgaza kavuşturduk. Bundan sonraki süreçte tüm beldelerimize doğalgazı getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası