banner
Gündem

AFAD Dalgıç Timi Mersin’de eğitimde

aksaray ve çevre İllerinde meydana gelen boğulma olaylarında arama kurtarma çalışmalarına katılan afad dalgıç timi eğitimlerini ve tatbikatlarını mersin”de yapıyor. aksaray ve çevre İllerinde meydana gelen boğulma olaylarında arama kurtarma..

AFAD Dalgıç Timi  Mersin’de eğitimde
banner

aksaray ve çevre İllerinde meydana gelen boğulma olaylarında arama kurtarma çalışmalarına katılan afad dalgıç timi eğitimlerini ve tatbikatlarını mersin”de yapıyor.
aksaray ve çevre İllerinde meydana gelen boğulma olaylarında arama kurtarma çalışmalarına katılan afad dalgıç timi eğitimlerini ve tatbikatlarını mersin”de yapıyor. Özellikle yaz mevsiminde deniz sezonunun açılmasıyla birlikte artış gösteren boğulma vakalarında arama kurtarma çalışmalarına katılan dalgıç timi mersin ili akyar bölgesinde yapıyor. aksaray afad”da görevli 8 kişilik dalgıç ekibi, yılda yaklaşık 30 saat dalış eğitimi geçekleştiriyor. afad aksaray müdürü cezmi türkmen, ”gerekli tesisat ve malzemeyi de aldık. arkadaşlarımız yılda 30 saate yakın dalış eğitimi gerçekleştiriyor. bu eğitimlerde hem eğitim hem de tatbikat yapıyorlar. aksaray”da meydana gelen boğulmalar da var. hem derede hem denizde bu arkadaşlarımıza görev veriyoruz. sadece ilimizde değil, çevre illerde de boğulmalar oluyor onlarda müdahale ediyoruz. konularına da çok uzmanlardır. zaman zaman bölgemizde bu tür kurtarma, eğitim ve tatbikat faaliyetlerini yürütüyoruz.” dedi.(haber merkezi)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası