banner
Gündem

Afrin operasyonuna destek

afrin operasyonuna desteklerini bir kez daha yineleyen chp aksaray İl başkanı ramazan koçak, “siz, bulunduğunuz cumhurbaşkanlığı makamı itibari ile sadece kendi partinizi değil milletimizin tamamını temsil ediyorsunuz.  afrin operasyonuna desteklerini..

Afrin operasyonuna destek
banner

afrin operasyonuna desteklerini bir kez daha yineleyen chp aksaray İl başkanı ramazan koçak, “siz, bulunduğunuz cumhurbaşkanlığı makamı itibari ile sadece kendi partinizi değil milletimizin tamamını temsil ediyorsunuz. 
afrin operasyonuna desteklerini bir kez daha yineleyen chp aksaray İl başkanı ramazan koçak, “siz, bulunduğunuz cumhurbaşkanlığı makamı itibari ile sadece kendi partinizi değil milletimizin tamamını temsil ediyorsunuz. yüreği bu memleket için atan 1 milyon 300 bin cumhuriyet halk partili üyeyi ve chp”ye oy veren halkımızın yüzde 25″lik kesimini ötekileştirmekten vazgeçmelisiniz. bilmelisiniz ki: bizler bu milletin düşmanları değil; bu milletin ta kendisiyiz. biz sağduyumuzu koruyacağımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan her kim olursa olsun buna fırsat vermeyeceğimizi kamuoyuna saygı ile bildiririz.”dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası