banner
Gündem

​Afrin’de savaşmak için askerlik şubesine dilekçe verdi

zeytin dalı harekâtı”na katılmak için aksaray askerlik Şubesine gönüllü askerlik dilekçesi verdiler.  türkiye genelinde faaliyet gösteren ve aksaray”da da Şubeleri bulunan, yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere yönelik yaptığı eğitim ve..

​Afrin’de savaşmak için askerlik şubesine dilekçe verdi
banner

zeytin dalı harekâtı”na katılmak için aksaray askerlik Şubesine gönüllü askerlik dilekçesi verdiler. 
türkiye genelinde faaliyet gösteren ve aksaray”da da Şubeleri bulunan, yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere yönelik yaptığı eğitim ve yardım faaliyetleri ile vatandaşların takdirini kazanan verenel derneği ve safa vakfı gönüllülerinden oluşan bir grup türk silahlı kuvvetleri”nin afrin”deki terör örgütü üyelerine yönelik yürüttüğü zeytin dalı harekâtı”na katılmak için aksaray askerlik Şubesine gönüllü askerlik dilekçesi verdiler. verenel derneği ve safa vakfı İl koordinatörü ali fatih berber yaptığı açıklamada “türk silahlı kuvvetleri”nin afrin”de ki terör örgütü üyelerine yönelik yürüttüğü zeytin dalı harekâtına ve ileride sınır ötesinde olabilecek diğer harekâtlara gönüllü olarak katılmak istiyoruz. verilecek her türlü görevi hassasiyetle yerine getireceğimizi taahhüt ediyoruz. 15 temmuz ruhuyla ülkemize düşmanlık edenlerin karşısında olacağız. İçeride ve dışarıda teröre karşı mücadelede devletimizin yanındayız.cephedeki kahramanlarımıza destek için dilekçelerimizi teslim ediyoruz" dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası