banner
Gündem

Ağaçörenli öğrenciler Aksaray’ı gezdi

ağaçören kaymakamı zikrullah erdoğan”ın katkıları ile hayata geçirilen,  İlçe milli eğitim müdürlüğünün organize ettiği,  ağaçören camili İlkokulu ve kırımini İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri ilk defa sinema ile buluştu…

Ağaçörenli öğrenciler  Aksaray’ı gezdi
banner

ağaçören kaymakamı zikrullah erdoğan”ın katkıları ile hayata geçirilen,  İlçe milli eğitim müdürlüğünün organize ettiği,  ağaçören camili İlkokulu ve kırımini İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri ilk defa sinema ile buluştu.
ağaçören kaymakamı zikrullah erdoğan”ın katkıları ile hayata geçirilen,  İlçe milli eğitim müdürlüğünün organize ettiği,  ağaçören camili İlkokulu ve kırımini İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri ilk defa sinema ile buluştu. Öğrenciler “mucizeler diyarı” adlı filmi izleyerek eğlenceli vakit geçirdiler. İlk defa sinema ile tanışan minik öğrenciler, böyle bir organizasyon düzenlediği için, kaymakam zikrullah erdoğan”a, İlçe milli eğitim müdürü nihat yalvaç”a, İlçe milli eğitim Şube müdürü bilal altan”a, camili İlkokulu okul müdürü seyfi yavuz”a ve kırımini İlkokulu müdürü kazım kılıçaslan “a teşekkür ettiler. sinemanın ardından öğrencilere aksaray”ı gezdiler.
 kaymakam erdoğan, “çocukların sosyal hayata kazandırılması ve gelecekte anılarına güzel günler katmak amacıyla böyle bir sinema etkinliği düzenledik. sinemanın yanında somuncu baba minyatür müzesi gezisi ve yemek ikramlarımda bulunuldu. onlar için bir farklı bir deneyim gerçekleşti. küçücük dünyalarına kocaman umutlar aşıladı. onların mutlu olması toplumun mutlu olmasıdır. güzel bir sosyal etkinlik oldu. çocukları sevindirmek güzeldi. İnşallah bu gibi çalışmalarımız devam edecek.” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası