banner
Gündem

Ağır Ceza Reisi Akkaş’tan ziyaret

toplumsal fayda, çaliŞmalarimizin merkezİnde yer aliyor aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, hızlı şekilde yeni döneme başladıklarını, bu dönemin gerek akademik, gerekse kültür-sanat ve benzeri etkinlikler bakımından yoğun..

Ağır Ceza Reisi  Akkaş’tan ziyaret
banner

toplumsal fayda, çaliŞmalarimizin merkezİnde yer aliyor
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, hızlı şekilde yeni döneme başladıklarını, bu dönemin gerek akademik, gerekse kültür-sanat ve benzeri etkinlikler bakımından yoğun geçeceğini söyledi.
birinci ağır ceza reisi İlker akkaş, asÜ rektörü Şahin”e bir ziyarette bulundu ve yeni dönemi tebrik etti. ziyarette, son dört yıl içerisinde kampüste gerçekleştirilen kimi çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Şahin, yeni dönemin gerek akademik, gerek kültür-sanat etkinlikleri, gerekse ihtisaslaşma gibi özel alanlarda yapılacak faaliyetler kapsamında yoğun geçeceğini belirtti. prof. Şahin, yaptıkları her çalışmada toplumsal faydayı merkeze aldıklarını da belirterek, ziyareti münasebeti ile birinci ağır ceza reisi İlker akkaş”a teşekkür etti.
akkaş da, Şahin ve ekibine, yeni akademik dönemde başarılar diledi.  

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası