banner
Gündem

AHİKA’dan istihdam odaklı eğitim programı

Aksaray’ın da bağlı olduğu Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından çizgi film hazırlama eğitimleri kapsamında meslek edinmek isteyen bireylerin gelişimini desteklemek ve onlara rehberlik etmek amacıyla ücretsiz ve çevrim içi çizgi..

AHİKA’dan istihdam odaklı eğitim programı
banner

Aksaray’ın da bağlı olduğu Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından çizgi film hazırlama eğitimleri kapsamında meslek edinmek isteyen bireylerin gelişimini desteklemek ve onlara rehberlik etmek amacıyla ücretsiz ve çevrim içi çizgi film eğitimi düzenleniyor. 4 ülkeden, 4 eğitmen ile 12 hafta boyunca gerçekleştirilecek olan eğitime katılanlar, ‘Karakter Tasarımı’, ‘Animasyonda Geri Plan’, ‘Animasyonun 12 Prensibi’, ‘2D Animasyon Eğitimi ve Çizgi Film Tarihi’ ile ‘Animasyon Yazılımları’ konusunda eğitim alacak.

SADECE BU İLLERDEKİ GENÇLER BAŞVURU YAPABİLECEK

AHİKA’dan yapılan yazılı açıklamada, eğitimlere kimlerin başvuru yapabileceği konusunda bilgiler verilerek; “2022-2023 Genç İstihdamı Teması kapsamında verilecek eğitimlere Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde illerinde ikamet eden 18 – 34 yaş arası gençler başvuru yapabilecek. Ayrıca başvuru yapacak kişilerde çizim becerisi olan, çizim pedi veya tablete sahip olanlar ve 12 hafta boyunca eğitime devam etme motivasyonu olanlar eğitimlere seçilecek. Eğitim sonunda üretilen çalışmalar 5. Uluslararası TheCartoonMill Çizgi Film Festivalinde (thecartoonmill-Ürgüp) gösterilecektir” denildi.

EĞİTİMLER 15 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Ön başvurular sonrası 14 Nisan tarihinde saat 19.00’da zoom uygulaması üzerinden mülakat gerçekleştirileceğinin duyurulduğu açıklama, “Eğitime hak kazanan katılımcılar 15 Nisan’da eğitimlere başlayacaklardır.  Dersler Cumartesi ve Pazar günleri 2’şer saat, haftada toplam 4 saat olarak verilecektir. Background, Animasyonun 12 Prensibi ve Karakter Tasarımı eğitimleri İngilizce dilinde olup, ders esnasında Türkçe çeviri desteği verilecektir. Eğitim sonunda, katılımcılara Katılım Sertifikası verilecektir” şeklindeki ifadelere yer verildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası