banner
Gündem

Aksaray’a çamur yağacak

Türkiye genelinde hava durumundaki ani değişimler merak ediliyor. Son olarak  Aksaray için 3 gün sağanak yağış uyarısı yapıldı. Toz taşınımı ile birlikte çamur yağabileceği söyleniyor. Türkiye genelinde iklim ve mevsim..

Aksaray’a çamur yağacak
banner

Türkiye genelinde hava durumundaki ani değişimler merak ediliyor. Son olarak  Aksaray için 3 gün sağanak yağış uyarısı yapıldı. Toz taşınımı ile birlikte çamur yağabileceği söyleniyor.

Türkiye genelinde iklim ve mevsim değişikliği yaşanıyor. Uzun yıllar baz alındığında ülkede en sıcak kış mevsimi yaşandı. Ocak ve Şubat aylarında sıcaklık rekorları kırıldı. Hava sıcaklıklarının kış ortasında 20 dereceye kadar yükselmesiyle birçok denge bozuldu. Tarımsal faaliyetlerle uğraşanlar bu yıl sinek ve böcek sayısının aniden artış gösterdiğini belirtti. Nisan ayıyla birlikte vatandaşın yağmur beklentisi arttı. Meteoroloji ise bambaşka bir konuyla ilgili uyarıda bulundu. Son tahminlere göre Aksaray’da 3 gün boyunca sağanak yağış etkili olacak.

3 GÜN YAĞMUR ETKİLİ OLACAK

Birkaç gündür etkili olan toz taşınımı dolayısıyla yağmur yağarken havadan çamur yağabileceği tahmin ediliyor. 29 Nisan Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü aralıklarla yağışların etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise bu süreçte 25-22 derece aralığında olabileceği söyleniyor. Haber: Erkan ALTUNTAŞ 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası