banner
Siyaset

AK Gençler Ankara’da buluştu 

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Genç Liderler Okulu’na Aksaray’da ki gençlik teşkilatları da katıldı. Gençlik Kolları İl Yürütme Kurulu üyeleri ile nüfusu..

AK Gençler Ankara’da buluştu 
banner

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen ‘Genç Liderler Okulu’na Aksaray’da ki gençlik teşkilatları da katıldı.

Gençlik Kolları İl Yürütme Kurulu üyeleri ile nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçe gençlik kolları ve teşkilat başkanlarının hazır bulunduğu kampa, AK Parti Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı ve yönetimi çıkarma yaptı.

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları İl Başkanı Av. Şükrü Öztürk, Genç Liderler Okulu programının oldukça verimli geçtiğini belirterek, bu organizasyonda Aksaray’da ve ilçelerini temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Genç Liderler Okulu programıyla ilgili olarak bilgiler aktaran Başkan Öztürk, “Yapılan eğitime; 81 il gençlik kolları; başkanımız, yürütme kurulu üyelerimiz; 189 gençlik kolları ilçe başkanı ve teşkilat başkanlarımız katıldı” dedi.

Programda birbirinden önemli konuları ele aldıklarını kaydeden Öztürk, kamp boyunca AK Parti Demokrasi Yolculuğu, Türkiye Yüzyılı, Genç Arazi, Tecrübe Paylaşımı, Siyasette Etkili İletişim, Siyasetin Öznesi AK Gençlik, Örnek Şahsiyetler, Dezenformasyon ile Mücadele ve Yüzyılın İşini Yirmi Yılda Sığdırdık gibi derslerin işlendiğini dile getirdi.

Dört gün süren programda, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Binali Yıldırım, Genel Başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ, Vedat Demiröz, Jülide Sarıeroğlu ve Mustafa Şen, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan başta olmak üzere bazı milletvekilleri, uzman eğitimciler ve akademisyenlerin eğitim verdiklerini ifade eden Öztürk, “Genç Liderler ile Okulumuzun 4 günlük eğitim kampını gerçekleştirdik. Aksaray teşkilatı olarak eğitimden oldukça faydalandık. Şimdi öğrendiklerimizi sahaya uygulama vakti. Vakit tarih yazacağımız 2023’e emin ve güçlü adımlarla yürüme vakti” ifadelerini kullandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası