banner
Gündem

Ak Kadınlar Güçlü meclis, güçlü başkan sloganı ile geziyorlar

ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat beraberindeki kadın kolları yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte kapı kapı gezerek, mahalle toplantıları düzenliyor.  ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat..

Ak Kadınlar Güçlü meclis, güçlü  başkan sloganı ile geziyorlar
banner

ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat beraberindeki kadın kolları yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte kapı kapı gezerek, mahalle toplantıları düzenliyor. 
ak parti İl kadın kolları başkanı ferhan polat beraberindeki kadın kolları yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte kapı kapı gezerek, mahalle toplantıları düzenliyor. 24 haziran”da yapılacak olan seçimlerde ak partiye ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”a güçlü bir destek istediklerini ifade eden polat, “kadın kolları olarak göreve geldiğimiz günden bu yana kapı kapı dolaşıp genel başkanımız cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”a güçlü bir destek istiyoruz. kadın kolları olarak adeta dur durak bilmeden çalışıyoruz. gittiğimiz mahallelerde, neden cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”ı güçlü bir meclis ile başkan yapmamız gerektiğini vatandaşlarımızla konuşuyoruz. mahallelerimizde kapı kapı dolaşıyoruz. vatandaşlarımızın ak parti”ye olan ilgisi bizleri motive ediyor. İlimize yapılan yatırımlar ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili broşürlerimizi dağıtıyoruz.  ayrıca bizler ramazan ayı boyunca hazırladığımız yemekleri çat kapı gönül ziyaretlerimize devam ederek, yaklaşık 100 farklı yaşlı ve ihtiyaç sahibi aileyle iftar sofralarında bir araya geldik.  yine bayram sevinçtir, mutluluktur, paylaşmaktır dedik. bayram öncesi ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı giydirip mutluluklarına ortak olduk. Ülkemizin daha hızlı karar alması, yatırımların daha hızlı yapılması için, istikrar için, darbelere karşı, içeride ve dışardaki düşmanlarımıza rağmen, ülkemiz üzerinde oynana oyunlara rağmen yılmadan yıkılmadan kadın kolları olarak üzerimize düşeni yapıp, 24 haziran”da genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan”ı başkan yapacağız” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası