banner
Gündem

AK parti ailesi esnaflarla istişare toplantısı düzenledi

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl teşkilatı ve 27. dönem milletvekili adayları 24 haziran seçim çalışmaları kapsamında aksaray”da faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ve meslek..

AK parti ailesi esnaflarla  istişare toplantısı düzenledi
banner

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl teşkilatı ve 27. dönem milletvekili adayları 24 haziran seçim çalışmaları kapsamında aksaray”da faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ve meslek odası başkanları, temsilcileri ve üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti İl teşkilatı ve 27. dönem milletvekili adayları 24 haziran seçim çalışmaları kapsamında aksaray”da faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ve meslek odası başkanları, temsilcileri ve üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.
başkan yazgı”nın ev sahipliğinde yapılan İstişare toplantısına ak parti milletvekili ve grup başkanvekili İlknur İnceöz, milletvekili adayı cengiz aydoğdu, eski bakan, gümrük ve ticaret bakanlığı  müsteşarı cenap aşçı, 22. dönem milletvekili ahmet yaşar, aksaray esnaf ve sanatkârları odaları birliği başkanı doğan ceylan, meslek odaları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.
odalar bİrlİĞİ baŞkani ceylan “beledİye baŞkanimiz her zaman yanimizda oldu”
aksaray esnaf odaları birliği başkanı doğan ceylan yaptığı konuşmada aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın her zaman esnafların yanında olduğunun altını çizerek ” sayın başkanımız sağ olsun esnaflarımızın hep yanında oldu. olmaya da devam ediyor. kanunlar çerçevesinde her zaman yanımızda oluyor. sık sık bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. tüm esnaflarımız adına belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 
baŞkan yazgi ” esnaflarimizin alin terİnİn ne olduĞunu
çocukken ÖĞrendİk”
İstişare toplantısına ev sahipliği yapan belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise konuşmasında esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek hizmet ve yatırımları değerlendirdi seçim çalışmaları kapsamında istikrarın sürmesi yönünde “güçlü türkiye” için güçlü destek istedi.
başkan yazgı ” esnaflığın ve alın terinin ne olduğunu, bu işin hakkıyla ve helal paranın nasıl kazanılması gerektiğini biz hep yetiştiğimiz çevrelerden öğrendik. esnafın çalışırken o alın terinin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu evine helal lokma götürürken neye nasıl dikkat ettiğini bilen bir kardeşinizim. sizlerin içinden yetişip gelen biri olarak sorunları dertleri bilen ve bunları çözümü için neler yapılması gerektiğinin farkında olan bir kardeşinizim. bu doğrultuda da 4 sene boyunca birçok çalışmalara birlikte imza attık. bunlardan hemen ilk akla geleni sanayi projesidir. oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum çünkü onlar bu projeye inandılar. projede bizlerle birlikte oldular. onlarla beraber yürüdük. Şu anda 1620 tane dükkânın temeli atılıyor. ve allah nasip ederse 2 sene gibi kısa bir sürede esnafların hizmetine sunulacak.
hükümet desteğinin projelerin gerçekleşmesinde çok önemli olduğuna dikkat çeken başkan yazgı ” esnaflarımız güven ve istikrarın ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar. doğru adresinde ak parti olduğunu daha iyi biliyorlar. sayın cumhurbaşkanımız ‘yaparsa ak parti yapar” diye boşuna söylemiyor. 16 yılda gerçekleştirilen birçok proje birçok çalışma aslında bunun en güzel göstergesidir” dedi.
mÜsteŞar cenap aŞçi ” esnaf olmadan tÜrkİye olmaz”
eski bakan gümrük ve ticaret bakanlığı müsteşarı cenap aşçı, ” esnaf olmadan türkiye olmaz. türkiye olmadan da dünyada adalet olmaz. esnafımızı gözümüzün önünde tutmamız lazım. onun için sizler zaten bizim baş tacımızsınız.” diyerek bugüne kadar esnaflar için yapılan hizmetlere değindi.
eskİ mİlletvekİlİ ahmet yaŞar ” esnaf bu Ülkenİn bel kemİĞİdİr”
22. dönem aksaray milletvekili ahmet yaşar”da konuşmasında meslek odalarının gelirini artıracak bir çözüm bulunması gerektiğine dikkat çekti. esnaf bu ülkenin bel kemiğidir. orta direk. 15 temmuz hain darbe girişimini bu esnaf bu orta sınıf insanlar engelledi. hiçbir holdingin sahibi ve genel müdürü sokağa çıkmadı o gün. o gün benim esnaf kardeşim çıktı sokağa.tankların önüne attı kendini. demek ki bu ülkenin can damarı ve ana arteri esnaftır. onun için esnafı korumamız lazım.” dedi.
mİlletvekİlİ aydoĞdu “hedefİmİz esnaf odalari sİstemİnİ tÜrkİye”nİn ekonomİ yÖnetİmİ İçerİsİnde resmİ bİr yere oturtmak”
ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu “meslek odaları ve esnaf birlikleri bizim cumhuriyet tarihi boyunca bir türlü damarından, aslından özünden yakalayamadığımız bir konudur. geçmişte de ecdat bunu çok esaslı bir şekilde yapmış. osmanlı tarihi boyunca esnafa yönelik, üreticiye, tüketiciye yönelik düzenlemeler yapmış emsalsiz benzeri yok o kadar muhteşem olmuş.
yapacağımız çalışmalarda herkesi memnun edecek bir çözüm bulunacak. türkiye”deki işsizliğin temel sebebi. mesleksizlik. İşsizlik yok. mesleksizlik var. benim kendi düşüncem bizim hedeflediğimiz şey esnaf odaları sistemini türkiye”nin ekonomi yönetimi içerisinde resmi bir yere oturtmak. hedefimiz bu” dedi.
24 haziran seçimlerine de değinen aydoğdu ”  türkiye 24 haziranda yenileniyor. türkiye”nin ak parti döneminde 16 yılda bakış açısı değişti. türkiye şimdi başka bir noktaya geldi. 24 haziran”da o başka noktanın çizgisini çizeceğiz. Ülkemizin önüne yeni bir ufuk açacağız.” ifadelerini kullandı.  
grup baŞkan vekİlİ İnceÖz “esnafimiz baŞta olmak Üzere her sektÖre hİzmet verme gayretİ İçİnde olduk”
ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz ise konuşmasında aksaray”a kazandırılan yatırımları, hizmetleri ve projeleri anlattı. siyasi gündeme vurgu yaparak bugün gelinen noktada kalkınma hamlesinde güçlü ve büyük türkiye için 24 haziran”a işaret etti.
İnceöz ” geldiğimiz nokta itibarıyla sektörün birçok sorununa çözüm ürettik en önemlisi bürokrasiyi azaltmaya çalıştık. mevcut sistemde bürokrasi ne kadar azalırsa onu azaltma gayreti içinde olduk. ekonomide sizin paraya ulaşımınız noktasında desteklenmeniz noktasında kobilere kosgeb aracılığı ile verdiğimiz desteklerle beraber sistemi büyütebilmeniz kendi ekmeğinizi aşınızı büyütebilmeniz için esnafımıza, sanatkârımıza, tarım, hayvancılık gibi sektörün her alanına her sektöre destek verme gayreti içinde olduk” dedi.  
İstişare ve değerlendirme toplantısında minibüsçüler halk otobüsleri ve umum servisçiler esnaf odası başkanı veysel Öztürk”te söz alarak temennileri dile getirdi ve teşekkür etti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası