banner
Gündem

Ak Parti heyetinden Emniyet ziyareti

emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü nedeni ile ak parti aksaray İl başkanı  hüseyin altınsoy beraberinde İl başkan yardımcıları İsa güzel ve melek çakmak  ile birlikte aksaray emniyet müdürü  ali karabağ”ı ..

Ak Parti heyetinden  Emniyet ziyareti
banner

emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü nedeni ile ak parti aksaray İl başkanı  hüseyin altınsoy beraberinde İl başkan yardımcıları İsa güzel ve melek çakmak  ile birlikte aksaray emniyet müdürü  ali karabağ”ı  makamında ziyaret etti. 
emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü nedeni ile ak parti aksaray İl başkanı  hüseyin altınsoy beraberinde İl başkan yardımcıları İsa güzel ve melek çakmak  ile birlikte aksaray emniyet müdürü  ali karabağ”ı  makamında ziyaret etti. ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy vatandaşların huzuru ve refahı için gece gündüz çalışan polis teşkilatının bayramını kutladıktan sonra günün anlam ve önemine binaen emniyet müdürü ali karabağ”a çiçek takdiminde bulundu. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası