banner
Gündem

AK Parti heyetinden oda başkanlarına ziyaret

ak parti heyeti, seçimleri tamamlanan meslek odalarını ziyaret etti. ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, ak parti İl başkan yardımcısı aydın coşğun”la beraber aksaray..

AK Parti heyetinden oda başkanlarına ziyaret
banner

ak parti heyeti, seçimleri tamamlanan meslek odalarını ziyaret etti.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün, ak parti İl başkan yardımcısı aydın coşğun”la beraber aksaray smmm odası başkanı abdurrahman Özkan ve aksaray defterdarı uğur arslan ile bir araya geldi.

altınsoy, önceki dönem belediye meclis üyesi bülent eroğlu ile de iş yerinde bir araya gelerek hasbihal etti.

İgm başkanı mehmet tüzün, İl başkan yardımcıları aydın coşğun ve ramazan tokmak ile gün boyu ziyaret ve temaslarına devam eden başkan altınsoy, seçimlerde güven tazeleyen aksaray Şoförler, otomobilciler ve nakliyeciler odası başkanı ayhan tüzün ile aksaray madeni sanatkârlar ve tamirciler esnaf odası başkanı murat tekin ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

ziyaretlerde odalarının yöneticileri ile bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen ak parti heyeti, oda yöneticilerinin sorularını cevaplandırdı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası