banner
Gündem

AK Parti İl Teşkilatından iftar öncesi ziyaret

ak parti heyeti, bugüne kadar, aratol bahçeli, İstiklal, bahçeli, hamidiye (bahçesaray), hamidiye kırımlı, bayram baba, kalanlar, bedir muhtar, büyük bölcek, cumhuriyet, yunus emre, coğlaki, hacı hasanlı, hamidiye, çerdiğin, sofular, Şamlı,..

AK Parti İl Teşkilatından iftar öncesi ziyaret
banner

ak parti heyeti, bugüne kadar, aratol bahçeli, İstiklal, bahçeli, hamidiye (bahçesaray), hamidiye kırımlı, bayram baba, kalanlar, bedir muhtar, büyük bölcek, cumhuriyet, yunus emre, coğlaki, hacı hasanlı, hamidiye, çerdiğin, sofular, Şamlı, çiftlik, fatih ve hacılar harmanı mahallelerini ziyaret etti.

ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden başkan altınsoy, “vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinliyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz. bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan ak parti genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. ramazan ayı boyunca tüm mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelerimize çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

ev ziyaretleri esnasında sokaklarda karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen başkan altınsoy, bir süre sohbet ettikten sonra kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

başkan altınsoy”a yapmış olduğu ziyaretlerde İgm başkanı mehmet tüzün, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, İgm üyeleri veysel yıldız, abdi okur, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları eşlik etti. (haber bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası