banner
Gündem

Ak Parti’nin genç adayı

ak partİ”nİn genç adayi aktaŞ aksarayli gençlere umut olacak ak parti”nin gençlik yapılanmasında uzun yıllar görev alan ve son olarak aksaray gençlik kolları başkanı olarak görev üstlenen muhammet aktaş, 24..

Ak Parti’nin  genç adayı
banner

ak partİ”nİn genç adayi aktaŞ aksarayli gençlere umut olacak
ak parti”nin gençlik yapılanmasında uzun yıllar görev alan ve son olarak aksaray gençlik kolları başkanı olarak görev üstlenen muhammet aktaş, 24 haziran”da yapılacak 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde ak parti”den aday olarak açıklandı.
aktaş; ‘liderimizin izinde
türkiye”yi şahlandıracağız”
ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan”ın siyasette gençleşme hamlesi kapsamında aksaray”da aday olarak belirlediği muhammed aktaş, “liderimiz recep tayyip erdoğan”ın ‘sevgili gençler, siz şahlanış ve yükselişimizsiniz” sözünün ağırlığını taşımak, erdem, irade ve cesaretle bu şahlanışa hizmet etmek için çalışacağım.”dedi.
ak parti”nin aksaray”dan bu zamana kadar gösterdiği en genç aday olarak da dikkat çeken muhammed aktaş, aksaraylı gençleri heyecanlandırdı.
aktaş yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ak parti gençlik kolları başkanı olarak aksaray´a hizmet etmeye çalıştım. daha önce de İstanbul´da ak parti gençlik kolları yönetiminde görev yaptım. Şimdide liderimiz recep tayyip erdoğan”ın teveccühü ile aksaray milletvekili adayı oldum. Ülkemizin oldukça kritik bir süreçten geçtiği bu günlerde taşın altına elimi koymak, bu kapsamda hem ülkeme, hem aksaray”ımıza hem de gençlere yüksek düzeyde hizmet yapmak yegane hedefimdir. bu kutlu dava “biz millete hizmetkar olacağız” sloganı ile 16 yıl önce bu yola çıktı ve bu günde aynı düsturla bu yoldayız. liderimizin belirlediği 2023 hedeflerine ulaşmak için mücadelemize erdem ve cesaretle devam ediyoruz.”diye konuştu. oğuzhan demİray”ın haberi 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası