banner
Gündem

AKÇED 80 izciyle Hasan Dağı’nda kamp yaptı

Aksaray AKÇED İzcileri, Türkiye İzcilik Federasyonu onaylı olarak Hasan Dağı’nda 3 gün izci kampı yaptı. Eylül ayında başlayıp her hafta sonu düzenli olarak devam eden ünite çalışmalarının kapanışında Hasan Dağı..

AKÇED 80 izciyle Hasan Dağı’nda kamp yaptı
banner

Aksaray AKÇED İzcileri, Türkiye İzcilik Federasyonu onaylı olarak Hasan Dağı’nda 3 gün izci kampı yaptı. Eylül ayında başlayıp her hafta sonu düzenli olarak devam eden ünite çalışmalarının kapanışında Hasan Dağı kampında izciler, yıl boyunca öğrendiği teorik bilgileri pratiğe aktarma imkânı buldu.

Kurdukları çadırda 3 gün boyunca kalan izciler; okçuluk, havalı atıcılık, bocce, matrak, değerler eğitimi gibi etkinliklerin yanı sıra birbirinden eğlenceli izci oyunlarıyla vakit geçirdi.Doğayı tanıma ve keşfetme amacıyla meşe ormanı içerisinde doğa yürüyüşleri yapan izciler akşamları yapılan kamp ateşi etkinliklerinde hünerlerini sergiledi.7-18 yaş aralığında kız ve erkek izci grupları ve sorumlu liderleriyle birlikte toplamda 80 kişilik katılımla verimli bir kamp gerçekleştirmiş oldu. Pazar günü ailelerin de misafir olarak dâhil olduğu piknik ile izciler, hem birlikte etkinlik yapma hem de ailelerine kamp alanlarını tanıtma imkânı buldular. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası