banner
Spor

Aksaray 1989 Spor’dan farklı galibiyet

türkiye voleybol federasyonu kadınlar 2″nci ligi 12″nci grupta mücadele eden aksaray 1989 spor kulübü ligin 6″ncı haftasında konya anka gençlik voleybolu 3-0 yendi. atatürk spor salonu”nda oynanan maça iyi başlayan..

Aksaray 1989 Spor’dan farklı galibiyet
banner

türkiye voleybol federasyonu kadınlar 2″nci ligi 12″nci grupta mücadele eden aksaray 1989 spor kulübü ligin 6″ncı haftasında konya anka gençlik voleybolu 3-0 yendi.
atatürk spor salonu”nda oynanan maça iyi başlayan ve seyirci desteğini arkasına alan 1989 spor kulübü, ilk seti 25-11 ikinci seti de 25-15 skor üstünlük ile kazandı. aksaray ekibi, son sette de etkili oyununu sürdürerek 25-16″lık skor ile maçı 3-0 kazandı. aksaray 1989 spor kulübü ligin 7″nci haftasında ise kuzeyboru altyapı ile karşı karşıya gelecek.
takımın son durumunu değerlendiren aksaray 1989 spor kulübü başkanı ferit gemici, “ligde namağlup ilerliyoruz. bu hafta konya anka gençlik voleybolu 3-0 gibi net skorla yendik. bu galibiyeti aksaray halkına armağan ediyoruz. haftaya yine aksaray”da kuzeyboru altyapı ile karşı karşıya geleceğiz. tüm voleybol severleri maça bekliyoruz” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası