banner
Gündem

Aksaray 81 il içerisinde 1’inci olarak 3 dalda ödül aldı

bu yıl antalya”da 14″üncüsü düzenlenen sÖs yıllık proje değerlendirme toplantısına katılan aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği, 81 il içerisinde 1″inci olarak 3 dalda ödüle layık görüldü. tarım ve orman bakanlığı..

Aksaray 81 il içerisinde 1’inci  olarak 3 dalda ödül aldı
banner

bu yıl antalya”da 14″üncüsü düzenlenen sÖs yıllık proje değerlendirme toplantısına katılan aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği, 81 il içerisinde 1″inci olarak 3 dalda ödüle layık görüldü.

tarım ve orman bakanlığı ile türkiye damızlık sığır yetiştiricileri merkez birliği ortaklığında yürütülmekte olan soy kütüğü, Ön soy kütüğü ve döl kontrolü projeleri kapsamında düzenlenen toplantı 12. muhasebe eğitim toplantısı tarım ve orman bakanı prof. dr. vahit kirişci”nin çevrimiçi katılımı ile açıldı.

birçok alanda gerçekleştirilen toplantılara katılmak üzere aksaray dsyb başkanı bekir kayan, yönetim kurulu Üyeleri ve İl tarım ve orman müdürlüğü yetkilileri ve adsyb personeli katıldı. toplantı programlarının ardından ödül töreni düzenlendi. bu kapsamda il işletme bazında en yüksek ilave soy kütüğü desteği, il işletme bazında en yüksek ilave döl kontrolü desteği ve en fazla gentürk boğa sperması kullanan il kategorilerinde 81 il içerisinde aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği derece ye girerek bu üç dalda ödüle layık görüldü.

aksaray damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı bekir kayan, üç dalda kazanılan ödüllerini dsymb başkan yardımcısı mehmet sedat güngör ve azerbaycan cumhuriyeti hayvancılık bilimsel araştırma enstitüsü müdürü mahir hajiyev”den aldı.

yapılan toplantı sonrası açıklamada bulunan kayan "bizlere bu ödülleri layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. makamlar gelip geçicidir. Önemli olan arkamızda hoş seda bırakmak. aksarayımızın hayvancılık alanında en iyi yerlere ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. çalışmalarımızın meyvesini aldığımız ödüllerle taçlandırarak azmimizi, ufkumuzu genişletip yolumuza devam edeceğiz" dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası