banner
Spor

Aksaray Altınordu emin adımlarla ilerliyor

Türkiye’nin en geniş kapsamlı futbol okulu olan Altınordu Futbol Okulları, Aksaray’da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor.  Aksaray’da 200’ü aşkın sporcuya eğitim veren okul, 5-15 yaş aralığında çocuklara temel..

Aksaray Altınordu emin adımlarla ilerliyor
banner

Türkiye’nin en geniş kapsamlı futbol okulu olan Altınordu Futbol Okulları, Aksaray’da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor.  Aksaray’da 200’ü aşkın sporcuya eğitim veren okul, 5-15 yaş aralığında çocuklara temel ve ileri düzeyde futbol eğitimi vererek profesyonel sporcular yetiştirmeyi hedefliyor.

Altınordu Futbol Okulu Antrenörü Hacı Emin Savaş, öncelikli hedeflerinin çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sportif yaşama alıştırmak olduğunu söyledi.

HAYALİMİZ FUTBOLCULAR YETİŞTİRMEK

Savaş, “Bizler futbol eğitimimiz ile çocuklarımızı hem ruhsal hem fiziksel gelişimine yardımcı oluyoruz. En büyük hayalimiz her birini futbolcu olarak yetiştirmek. Bizler çocuklarımızın iyi bir birey, iyi bir vatandaş ve iyi bir futbolcu olmalarını hedefliyoruz.  Altınordu Futbol Okulları olarak birçok sporcumuzu il dışına çok iyi kulüplere gönderdik. Bizlerin temel amacı bu toprakların çocuklarına spor yaptırmak, sportmen bireyler olmalarına katkı sağlamak ve içlerinden seçilmiş doğal yetenekli olanlarına, ileri futbol eğitimi vererek, onları üst düzey kalite ve kapasitede gerçek profesyonel futbolcular olarak yetiştirmek” dedi.

“İYİ BİR BİREY OLMANIN DA EĞİTİMİNİ VERİYORUZ”

Futbol okulunun eğitimleri hakkında bilgiler veren Savaş, “Her yaş grubumuz haftada 3 antrenman yapıyor.  Bu antrenmanlar motor becerileri ve fiziki gelişime yardımcı oluyor. İlerlemeler kaydedildikçe kondisyon, sürat antrenmanlarını gerçekleştiriyoruz. Futbol eğitimin yanı sıra iyi bir birey olmanın ve sosyal hayata dahil olmanın eğitimini veriyoruz. Aksaray’da tam zamanlı eğitim veren tek futbol okuluyuz. Diğer okullar sadece yaz döneminde hizmet verirken, bizler  tüm sene faaliyetlerimize devam ediyoruz. Aksaray’da yaşayan çocuklarımızı bizimle birlikte gelişmeye ve futbolcu olarak yetiştirilmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Foto-Haber: Erdi ULUKAYA

 

      

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası