banner
Gündem

Aksaray Belediyesi 11 araç ve 68 personelle deprem bölgesinde

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle bölgede arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi ve depremzedelere destek olunması amacıyla Aksaray Belediyesi bölgeye destek personeli gönderdi. Arama kurtarma çalışmalarına etkin çalışmaların yapılması..

Aksaray Belediyesi 11 araç ve 68 personelle deprem bölgesinde
banner

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle bölgede arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi ve depremzedelere destek olunması amacıyla Aksaray Belediyesi bölgeye destek personeli gönderdi. Arama kurtarma çalışmalarına etkin çalışmaların yapılması içinde belediye envanterlerine kayıtlı araçların deprem bölgelerine taşınması sağlandı.

Bölgede göçük altında kalan vatandaşlara ulaşılması ve enkazların kaldırılması için 3 ekskavatör, 1 kurtarma aracı, 3 tır, 2 kepçe, 1 pikap ve 1 adet minibüs deprem bölgelerine gönderdi. Araçlarla birlikte 12 itfaiye personeli, 43 personel, 2 aşçı ve iş makinası operatörleri bölgede çalışmalara başladı.  Bölgeye ulaşıp enkaz kaldırma çalışmalarında kullanılmaya başlanan iş makineleri ile personel, 24 saat esasına göre çift vardiya hizmet verecek ve deprem yaraları tamamen sarılana kadar bölgede kalacak (Haber Bülteni).

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası