banner
Gündem

AKSARAY BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

‘aksaray belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor” aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni sanayi mahallesinde asfaltlama çalışmasını devam ediyor. aksaray belediyesi ekipleri, asfalt sezonunda birçok mahallede çalışma..

AKSARAY BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
banner

‘aksaray belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor” aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, yeni sanayi mahallesinde asfaltlama çalışmasını devam ediyor.
aksaray belediyesi ekipleri, asfalt sezonunda birçok mahallede çalışma başlattı. Özellikle alt yapısı tamamlanmış yollara öncelik veren ekipler, yatırım programına alınmış mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmasını sürdürüyor.
aksaray belediyesi ekipleri, çalışmalarına ara vermeden devam ederken, önceki gün yeni sanayi mahallesinde yol bakım ve onarım çalışması başlatan ekipler, mahallede sıcak asfalt serimine başladı.
belediye başkanı evren dinçer, aksaray”ın alt yapı ve üst yapısıyla ilgili ciddi kaynak aktarıldığını ve ekiplerin sürekli sahada olduğunu ifade etti. kent sınırları içinde kalan yol ağında özellikle alt yapısı biten yollara öncelik verildiğini aktaran başkan dinçer, “vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. halkımıza güvenli kaliteli bir ulaşım sunmak için tahrip olan, çalışma gerektiren tüm yollarda bakım ve onarım yapacağız. tabi alt yapısı biten yollarda ise sıcak asfalt çalışması başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası