banner
Gündem

Aksaray Belediyesi yılbaşı tedbirlerini aldı

aksaray belediyesi zabıta ekipleri yılbaşı öncesinde oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı tedbir aldı. halk sağlığını korumak, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek ve görüntü ve gürültü kirliliğine izin vermemek adına yıl..

Aksaray Belediyesi yılbaşı tedbirlerini aldı
banner

aksaray belediyesi zabıta ekipleri yılbaşı öncesinde oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı tedbir aldı. halk sağlığını korumak, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek ve görüntü ve gürültü kirliliğine izin vermemek adına yıl boyunca çalışma yapan aksaray belediyesi zabıta ekipleri yılbaşında da yoğun bir mesai sergileyecek.  
İş yerleri, lokantalar gibi halkın sağlığını etkileyebilecek gıda üretimi yapan tüm merkezlerde denetimlerini yoğunlaştıran zabıta ekipleri; iş yerlerinde özellikle temizlik, düzen, gramaj ve etiket denetimlerine ağırlık veriyor. yılbaşı gecesi için de gerekli tedbirleri alan aksaray belediyesi 60 zabıta ekibi ile şehrin farklı noktalarında teyakkuzda olacağını bildirdi.  ayrıca herhangi bir olumsuzluğa karşın, İtfaiye müdürlüğüne bağlı 74 personel ve 41 itfaiye aracı müdahaleye hazır olarak bekletilecek.  alo zabıta 153 hattı ve 444 10 52 numaralı çağrı merkezi 7/24 esaslı olarak vatandaşlara hizmet verecek. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası