banner
Gündem

Aksaray Belediyesi’nden yaza merhaba konserleri

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde hafta sonu başlayan yaza merhaba konserlerinde Ayna ve Kolpa grubu hayranlarıyla buluştu. Gençlerin katılım sağladığı konserlerde sahne gösterileri yoğun ilgi gördü. Aksaray Belediyesi hafta sonunda Yaza..

Aksaray Belediyesi’nden yaza merhaba konserleri
banner

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde hafta sonu başlayan yaza merhaba konserlerinde Ayna ve Kolpa grubu hayranlarıyla buluştu. Gençlerin katılım sağladığı konserlerde sahne gösterileri yoğun ilgi gördü.

Aksaray Belediyesi hafta sonunda Yaza merhaba konseri düzenledi. Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan parkında Cumartesi Ayna grubu, Pazar günü ise Kolpa grubu sahne aldı. Yoğun katılım eşliğinde gerçekleşen konserlerde izleyenler keyifli bir akşam yaşadı.

Konser alanına saatler öncesinden gelen gençler, Ayna ve Kolpa grubunu sabırsızlıkla beklerken bir taraftan da DJ ve sahne gösterilerine eşlik ettiler. Büyük bir sevgi ve coşku tezahüratları arasında sahneye çıkan Ayna ve Kolpa grubu, en güzel şarkılarını hayranları için söylediler. (Haber Bülteni)

 

     

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası