banner
Spor

Aksaray Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

aksaray belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor bölgesel amatör lig (bal) 6. grup” ta mücadele eden aksaray belediyespor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. aksaray belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor..

Aksaray Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
banner

aksaray belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
bölgesel amatör lig (bal) 6. grup” ta mücadele eden aksaray belediyespor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. aksaray belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
bölgesel amatör lig (bal) 6. grup” ta mücadele eden aksaray belediyespor, şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
siyah beyazlı temsilcimizde transfer komitesi Şampiyon takım oluşturmak için transferde ince eleyip sık dokudu. siyah beyazlı yönetim dış transferde savunmaya yapılan takviyelerin ardında hücum hattını da güçlendirmek için kolları sıvadı. forvet hattına yapılan serdar Öz ve okan sarı”nın ardından sincan belediyespor”dan forvet arkası 31 yaşındaki eşref keçeci”nin transferini bitirdi. başkent ekibinde geçen yıl adeta istikrar abidesi olan tecrübeli oyuncu 24 maçta forma giyerken 18 kez rakip ağları sarstı. siyah beyazlıların yeni transferi eşref keçeci 1987 yılında konya çumra”da dünyaya geldi. 1999 yılında başladığı futbol serüveninde 2014 yılında kayseri şeker ile profesyonel heyecanla tanıştı. kayseri ekibi ile geçirdiği tff 3.lig heyecanında 1 sezonda 23 maça çıkarken 5 kez gol sevinci yaşadı. bölgesel ligin tecrübeli isimlerinden olan eşref keçeci 146 maça çıkarken 54 kez de kalecileri avladı. tecrübeli oyuncu 2015-2016 sezonunda akşehir forması altında aksaray”a karşı rakip olarak her iki maçta da forma giydi. eşref keçeci”nin futbol kariyerindeki son durak aksaray belediye spor oldu. futbol kariyerine aksaray”da devam edecek usta oyuncu şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade ederek, daha önce rakip olarak oynadığı aksaray”da şimdi ise başarısı için ter dökeceğini ve çok mutlu olduğunu ifade ederek transferinin her iyi taraf içinde hayırlı olmasını diledi.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası