banner
Spor

Aksaray Belediyespor’da Artvin mesaisi başladı

tff 3″üncü ligde mücadele eden aksaray belediyespor”da gözler hafta sonu oynanacak artvin hopaspor maçına odaklandı. kızılcabölükspor  galibiyeti  sonrası bir gün izin yapan siyah beyazlı ekip hafta sonu konut edeceği  artvin..

Aksaray Belediyespor’da  Artvin mesaisi başladı
banner

tff 3″üncü ligde mücadele eden aksaray belediyespor”da gözler hafta sonu oynanacak artvin hopaspor maçına odaklandı. kızılcabölükspor  galibiyeti  sonrası bir gün izin yapan siyah beyazlı ekip hafta sonu konut edeceği  artvin hopaspor hazırlıklarını teknik patron cem kavcak nezaretinde  başladı. İdmana düz koşu ile başlayan siyan beyazlı ekip 5-2 top kapmaca ve çift kale maç ile idmanı sonlandırdı.
ligde son 8 haftada aldığı sonuçlar ile taraftarını mutlu eden ve ligde play-off potası içerisinde kendine yer bulan siyah beyazlılar bütün şehrin şampiyonluk havasına girmesine neden oldu. ligde 7İnci hafta itibari ile çıkış yapan ve oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken rakip kaleye 16 gol bırakan kalesinde ise 6 gol görerek önemli bir başarı elde ederek puan cetvelinde 25 puan ile 4″üncü sıraya adını yazdırdı. Özellikle siyah beyazlılar son 2 deplasmanda muhteşem geri dönüşleri ile taraftarlarını mutlu etti. her geçen hafta zirveye aldığı başarılı sonuçlar ile göz diken siyah beyazlılar pazar günü artvin hopa ile ligde kritik bir sınava çıkacak. artvin hopa maçı öncesinde şehirde taraftarların büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.
taraftarların kalbi olan olan tribünlerin sesi 68 gençlik taraftar grubu kritik maç için şehri uyandırmak için sosyal medyadan çeşitli organizasyonlar ile taraftarları tribünlere çekmek için harekete geçti. aksarayspor çevresinde bütünleşen, kenetlenen bir kitle oluştu. başarılı skorlar geldikçe şehirde ise önemli bir rüzgâr esmeye başladı. İlk devrenin sonları gelirken pazar günü kritik bir artvin hopa maçında aksaray şehrinin takımını yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. tek istediğimiz pazar günü siyah beyaz sevdamız için tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımımıza destek vermelerini isteyerek 7″den 70″e herkesi tribünlere bekliyoruz" şeklinde konuştular.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası