banner
Spor

​Aksaray Belediyespor’da yeni yönetim belli oldu

spor toto bölgesel amatör ligi temsilcimiz aksaray belediyespor”da yönetim değişikliğinin ardından ilk basın toplantısı gerçekleştirildi.  spor toto bölgesel amatör ligi temsilcimiz aksaray belediyespor”da yönetim değişikliğinin ardından ilk basın toplantısı gerçekleştirildi…

​Aksaray Belediyespor’da yeni yönetim belli oldu
banner

spor toto bölgesel amatör ligi temsilcimiz aksaray belediyespor”da yönetim değişikliğinin ardından ilk basın toplantısı gerçekleştirildi. 
spor toto bölgesel amatör ligi temsilcimiz aksaray belediyespor”da yönetim değişikliğinin ardından ilk basın toplantısı gerçekleştirildi. İda demir toplantı salonu”nda yapılan toplantıya yöneticiler ve ulusal ile yerel basın temsilcileri katıldı. yeni yönetimin tanıtılmasının ardından kamera karşısına geçen başkan emin eroğlu ve yönetim kurulu Üyesi ahmet durmuş sönmez çalışmalar hakkında bilgi verdi. sönmez, bildiğiniz gibi spor toto bölgesel amatör ligde 2 sezondur mücadele etmekteyiz diyerek, “her 2 sezonda da şanssız bir şekilde ligi 2. sırada bitirmiş bulunmaktayız. kulüp olarak elini taşın altına koyan başkan emin eroğlu ve yönetimi ile yola devam etme kararı aldık. ortak bir yönetim kurulu oluşturarak hızla çalışmalarımıza başladık.” dedi.
aksarayspor bir sevdadır
sözlerine aksarayspor bir sevdadır diyerek başlayan başkan eroğlu, “bu şehrin sevdası için uğraşmak gerekiyor. geçtiğimiz sezonlarda bildiğiniz üzere şanssız bir şekilde ligi 2. sıralarda tamamladık. Şehir eşrafından arkadaşlarımızla belediyenin de desteği ile inşallah bu şanssızlığa son vereceğiz. takımımızı tekrar profesyonel ligde görmek için yola çıktık.” dedi.
bu iş için kenetlenmek gerekiyor
bu iş için kenetlenmek gerek diyen başkan eroğlu, “bu iş sadece bir kaç kişi ile olacak bir iş değil. şehirde yönetim, taraftar, basın mensupları ve tüm sporseverlerin kenetlenmesi gerekiyor. hatta şehrin tüm insanlarının bu işe inanması gerekiyor. herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. başkanlığa geliş sürecimizden bugüne çok olumlu tepkiler aldık. ufak bir kenetlenme gördük. İnşallah bu kenetlenme deyim yerinde ise çığ gibi büyür diye umut ediyorum. allah yardımcımız olsun. bizim şehirde en küçükten en büyüğe her bireyin desteğine ihtiyacımız var.” diye konuştu.
sevdamız için yola çıktık layıkıyla temsil etmek istiyoruz
başkan eroğlu, başkanlık sürecinin nasıl geliştiğini anlatarak, “bu camiaya zaten uzak değildik. geçmişte bu camiaya hizmetimiz var. aksarayspor çocukluğumuzdan bugüne hepimizin ortak sevgisi oldu. herkesin bir maça gittiği, herkesin bir fedakarlık yaptığı illaki vardır. bizde bu sevda ile yola çıktık. İnşallah layıkıyla temsil etmek istiyoruz. o konuda yeterli olduğumuzu da düşünüyorum. aksaray”ımızı aksarayspor”umuzu tekrar başarılı bir hale getirmek için kolları sıvadık” ifadelerini kullandı.
başkan yazgı”da şampiyonluk istiyor
belediye başkanı haluk Şahin yazgı ile yaptığı görüşme hakkında bilgi veren başkan eroğlu, “başkanımız sağ olsun bizi çok iyi karşıladı. yaklaşık 2-3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. belediye başkanımızda bu işi çok istiyor. aksaray”ın layık olduğu yere 3.lige taşınması için gerekli her şeyin yapılması hususunda bizim arkamızda olduğunu beyan etti. biz belediye başkanımıza da bu süreçte yanımızda olacağından şüphemiz olmadığını dile getirmek istiyoruz. o da aksarayspor”umuzun iyi yerlerde olmasını istiyor. biz başkanımızın güç ve desteği ile yola bu şekilde çıktık” şeklinde konuştu.
mevcut takımın iskeletini korumak istiyoruz
 
başkan eroğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, “mevcut iskelet kadroyu korumak istiyoruz. bu konuda bir takım kararlar aldık. İç transferde geçtiğimiz sezon takımın kemiği diyeceğimiz oyuncularla görüştük. arkadaşlarımız çok büyük bir sıkıntı olmadığı süreçte tekrar formamızı terletecekler. süreçte bizimle beraber olmak istediklerini söylediler. 6-7 arkadaşımızla yüzde yüze yakın bir anlaşma sağladık. dış transferde ise çalışmalarımız araştırma ve ikili görüşmelerle devam ediyor. aksaray belediyespor “un yeni yönetimi şu şekilde :başkan emin eroğlu, İlyas dağdaş, gökhan canlı, İsa güzel, sedat altındal, Ömer Ünalan, durmuş sönmez, nedim deniz.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası