banner
Gündem

AKSARAY ESNAFI AŞURE GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

çorbacım”dan aşure ikramı  çorbacım”dan aşure ikramı aksaray”da taşpazar mahallesi paşacık caddesi”nde faaliyet gösteren çorbacım, muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi.  her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure etkinliğine çok sayıda vatandaş..

AKSARAY ESNAFI AŞURE GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR
banner

çorbacım”dan aşure ikramı  çorbacım”dan aşure ikramı
aksaray”da taşpazar mahallesi paşacık caddesi”nde faaliyet gösteren çorbacım, muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi.  her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure etkinliğine çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.  muharrem ayının birlik, beraberlik ve paylaşım ayı olduğunu kaydeden çarbacım restoran işletmecisi raşit karacaer, "aşurenin toplumumuzda özel bir yeri vardır. bu gelenek yüzyıllardır sürüyor. aşure programları paylaşma ve kaynaşmaya vesile olmaktadır. bu kapsamda bizde çalışanlarımıza, müşterilerimize, komşularımıza, esnaf arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk. bu müstesna ve özel günde insanlara aşure ikram ederek manevi zenginliğin paylaşımı noktasında vesile olalım istedik." dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası