banner
Gündem

‘Aksaray halkına hizmet etmek için varız’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sanayi sitesindeki esnafları  ziyaret etti. her gün parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediklerini..

‘Aksaray halkına hizmet etmek için varız’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sanayi sitesindeki esnafları  ziyaret etti.
her gün parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlediklerini ifade eden altınsoy, günün belirli saatlerinde ise şehir genelinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.
parti binasına gelemeyen vatandaşların ev ve işyerlerini ziyaret ederek ak partinin bütün imkanlarını vatandaşa hizmet olarak sunduklarını ifade eden altınsoy,  “cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın ‘biz tek vazifemizi hakk”a ve halka hizmet olarak görüyoruz” dediği gibi bizimde çizgimiz budur ve öncelikle hakka sonrada aksaray halkına hizmet etmek için varız. İlk gün ki aşkla durmak yok, yola devam” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası