banner
Spor

AKSARAY HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU

aksaray spor lisesi  türkiye ikincisi oldu aksaray spor lisesi türkiye ikincisi oldu aksaray hentbolda altın çağını yaşıyor. aksaray spor lisesi hentbol bayan takımı türkiye Şampiyonasında 2. olarak büyük bir başarıya..

AKSARAY HENTBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU
banner

aksaray spor lisesi 
türkiye ikincisi oldu
aksaray spor lisesi
türkiye ikincisi oldu
aksaray hentbolda altın çağını yaşıyor. aksaray spor lisesi hentbol bayan takımı türkiye Şampiyonasında 2. olarak büyük bir başarıya imza attı. tamamı aksaray belediye spor alt yapısında yer alan oyunculardan kurulu spor lisesi, yaklaşık 5 yıllık bir planlamanın sonucunda okul-kulüp işbirliği içerisinde türkiye Şampiyonluğunda final oynamayı başardı.
türkiye Şampiyonasında a grubunda geçen yılın finalisti kastamonu, antalya ve bursa ile aynı grupta yer alan spor lisesi, turnuvaya kastamonu ile 23-23 berabere kalıp, ikinci maçta antalya”ya 19-16 yenilerek başladı. tur şansını zora sokan spor lisesi, 3. gün bursa”yı 29-11 yenerek averaj ile kastamonu”yu turnuva dışına itti ve yarı finale adını antalya ile birlikte yazdırdı. b grubunda İstanbul ve sivas da yarı finale çıkan iki takım oldular. yarı finalde spor lisesi, İstanbul”u çok zorlu maçta 25-19 yenerek finale kalırken, finalde rakibi sivas”i 25-20 yenen muratpaşa belediye spor alt yapısından oyunculardan kurulu antalya muratpaşa anadolu lisesi oldu.
türkiye Şampiyonluğu maçında spor lisesi, nefesleri kesen maçı 23-18 kaybederek, aksaray”a türkiye 2″nciliği kazandırmış oldu. maç sonrası teknik kadro ve oyuncuların şampiyonluğu kaybetmenin verdiği üzüntü vardı. finale kadar gelen spor lisesi şampiyonluğu kıl payı kaçırmış oldu.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası