banner
Gündem

Aksaray İHH gönüllülük projeleri ile ilk 5’te

aksaray İnsan hak ve hürriyetleri (İhh) İnsani yardım vakfı, gençlik ve spor bakanlığının türkiye genelinde desteklediği gönüllülük projeleri Ödül töreninde ilk 5″te yer aldı. aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı..

Aksaray İHH gönüllülük projeleri ile ilk 5’te
banner

aksaray İnsan hak ve hürriyetleri (İhh) İnsani yardım vakfı, gençlik ve spor bakanlığının türkiye genelinde desteklediği gönüllülük projeleri Ödül töreninde ilk 5″te yer aldı.

aksaray İhh İnsani yardım derneği başkanı Şenol korkmaz, iyilik yolunda elde ettikleri başarıdan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade etti. yaklaşık 10 yıldır yetim projesi yürüttüklerini belirten korkmaz, önce kendi yetimlerimiz diyerek aksaray genelinde titizlikle ihtiyaç sahibi yetimleri araştırıp, aylık burs desteği verdiklerini söyledi.

aksarayda 271 yetİme  ve 234 ÖĞrencİye burs

İhh yetim projesi kapsamında 271 yetime ve 234 ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencisine düzenli olarak aylık burs verdiklerini hatırlatan korkmaz, toplam aylık burs miktarının an itibariyle 103 bin olduğunu sözlerine ekledi.

proje tÜrkİyeye Örnek oldu

gençlik ve spor bakanlığının destekleriyle gerçekleştirilen ‘gençlikle hayalleri yetim kalmasın” projesi ile aksaray”da birçok yetim ve ilgiye hasret çocuk ve gencin gönüllerine dokunduklarını belirten aksaray İhh başkanı Şenol korkmaz, birçok etkinlikle hedef kitle üzerinde olumlu değişime vesile olduklarına inandıklarını söyledi. her şeyin devlet kurumlarından beklenmesinin doğru olmadığını ifade eden korkmaz, ülkemizin maddi ve manevi gelişimi için herkesin sorumluluk alması gerektiğini, bu projenin de bu sebeple gerçekleştirildiğini vurguladı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası