banner
13

Aksaray markalarına yenileri ekleniyor

ahsaray et fabrikasından halka satış noktası olarak tasarlanan sucuk evi 2 aydır aksaray halkına hizmet ediyor. kendilerine ait olan yapılcan hayvan çiftliğinde hayvanın bakımı, beslenmesi, kesimi, üretim süreci hepsinin kendilerine..

Aksaray markalarına  yenileri ekleniyor
banner

ahsaray et fabrikasından halka satış noktası olarak tasarlanan sucuk evi 2 aydır aksaray halkına hizmet ediyor.
kendilerine ait olan yapılcan hayvan çiftliğinde hayvanın bakımı, beslenmesi, kesimi, üretim süreci hepsinin kendilerine ait olduğunu söyleyen sucuk evi çalışanı bahar çınardere, “8 aylık bir süreçte önce sucuğu kendimiz üretmeye başladık. Şimdi pastırma ve kavurma üretimi de yapılıyor. burayı da fabrika evi olarak düşünerek açtık” şeklinde konuştu.
en temel ürünlerinin sucuk olduğunu aktaran çınardere, “daha sonra yöresel olan kars kaşarı, taze kaşar, çeçil, tereyağı, koyun yoğurdu, erzincan peyniri gibi ürünlerimiz geliyor. İnsanlar gönül rahatlığıyla yiyebilsin diye numune raporumuz bulunuyor. hayvanın bakımı, beslenmesi, kesimi, üretim süreci hepsi bize ait. dışarıdan olan hiçbir şeyi üretimimize dâhil etmiyoruz. diğer yöresel ürünlerimizden aksaray”dan olanları da var fakat her şeyi yerinden getirtmeye dikkat ediyoruz. Örneğin kars kaşarı kesinlikle kars”tan gelir. her şeyi yerinden temin etmeye dikkat ediyoruz” dedi.
aksaray”a ÖzgÜ pastirma
pastırma satışlarına da başladıklarını dile getiren çınardere, “İnşallah 1 ay içerisinde aksaray”ı kayseri”den gelen pastırmadan kurtarıp aksaray pastırması yapacağız. İnsanların bu pastırmayı yedikten sonra kayseri pastırmasını tercih edeceklerini düşünmüyorum” ifadesini kullandı.
Üretimi kendilerine ait olan ürünlere açılışa özel fiyatlar belirlediklerini ekleyen çınardere, “sucuğu 45 tl, pastırmayı 90 tl”ye veriyoruz. İnşallah işlerimiz iyi giderse halkımız kaliteli ürünlerimizi, daha uygun fiyatlara alacaklar” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası