banner
Spor

Aksaray protokolü ve Belediyespor buluştu

valİ alİ manti: “bu takimi daha gÜzel yerlerde gÖrmek İstİyoruz” tff 3″üncü lig 1″inci grupta mücadele eden 68 aksaray belediyespor futbol takımı için moral yemeği düzenlendi. aksaray”da spora ve sporcuya..

Aksaray protokolü ve  Belediyespor buluştu
banner

valİ alİ manti: “bu takimi daha gÜzel yerlerde gÖrmek İstİyoruz”

tff 3″üncü lig 1″inci grupta mücadele eden 68 aksaray belediyespor futbol takımı için moral yemeği düzenlendi.
aksaray”da spora ve sporcuya verdiği önem ile adından övgü ile bahsettiren aksaray belediyespor”un ana sponsoru olan Özel İnova hastanesi”den siyah beyazlılara yeni bir jest geldi.
siyah beyazlıların hem sağlık hem sponsorluk yönünde desteğini esirgemeyen Özel İnova hastanesi yetkilileri pazar günü oynanacak kritik artvin hopa maçı öncesinde siyah beyazlılara moral yemeği verdi.
Özel İnova hastanesinin ev sahipliğinde gerçekleşen moral yemeğinde; vali ali mantı, takımın fahri başkanı evren dinçer, jandarma yarbay hikmet kaya, İl emniyet müdürü murat kolcu, Özel İnova hastanesi yönetim kurulu başkanı çapan aktaş ve Özel İnova hastanesi kurucusu uzman dr. türkcan coşkun”un yanı sıra takımın aktörleri ve oyuncuları siyah beyazlı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
vali ali mantı: “ligde İyi bir İvme yakaladınız”
vali ali mantı; “fırsat buldukça maçları kaçırmıyorum. futbolu seven birisiyim. ligde konum itibari ile güzel bir çıkış yakaladınız. Şehir yanınızda. bu şekilde devam ettiğiniz sürece başarı kaçınılmaz olacaktır. son haftalarda geri dönüşler ve alınan puanlar şehri heyecanlandırdı. pazar günü zorlu bir maç var. artvin hopa maçını da kayıpsız geçeceğinize yürekten inanıyorum. futbolcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum. ayrıca bugün bizleri bir araya getiren Özel İnova hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
dinçer: “bu takım bütün Şehrin takımı”
belediye başkanı evren dinçer; “Öncelikle Özel İnova hastanesi yetkililerine takımıza verdiği destekler ve bugünde bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. bütün diğer iş dünyasına örnek bir davranış oldu. Şunu herkes bilmeli ki aksaray belediyespor bütün şehrin takımı ve herkesin sahiplenmesi gerekir. belediye olarak biz üzerimize düşeni fazlası ile yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. takımımız ligde elde ettiği skorlar ile zirveye ortak oldu. bu da bizleri gururlandırdı. takımımız hafta sonu üst sıraları yakından ilgilendiren bir müsabakaya çıkacak. aksaray halkında isteğim bu zorlu maçta takımımızı yalnız bırakmasınlar” dedi.
İl emniyet müdürü kolcu: “takımdaşlık Üst düzeyde”
İl emniyet müdürü murat kolcu; “Şunu gördüm ki takım olması gereken en önemli unsur olan takım ruhunu sizlerde görüyorum. maç esnasında ise takım olarak mücadeleci, yardımlaşma ve takımdaşlık üst düzeyde buda başarıyı getirdi. hepinizin yüreğine sağlık. sizler bu takım ruhu olduğu süreceği yenemeyeceğiniz takım yok. pazar günü de artvin hopa karşısında kazanacağınızdan şüphem yok. Şehrin idarecileri tam kadro yanınızdayız. Şehir olarak takım etrafında bütünleşmiş. bir takım için bu pozitif güçtür. son olarak Özel İnova hastanesi takıma gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
aktaş: “İnşallah hayallerimiz gerçek olacak”
Özel İnova hastanesi yönetim kurulu başkanı çapan aktaş: “herkes elini taşın altına koymalı. aksarayspor”un sezon sonunda ligi mutlu bitireceğine inanıyorum. İnşallah 2″inci ligde de aksarayspor”un forma reklamında İnova yazmasını temenni ediyorum demiştim. İnşallah hayallerimiz gerçek olacak.
aksarayspor”un bu günlerde her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var. çünkü takımımız ligde güzel bir çizgi yakaladı. başarılı sonuçlar hepimizi mutlu ediyor. İnova olarak şehrimizin takımını sahipsiz bırakmayız. bizim üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. futbolcularımızın sağlıkları emin ellerde. İnova olarak Şerefli formamızın göğüs reklamını üstlendik. bundan gurur duyuyoruz. herkes elini taşın altına koymalı. sezon başında hedef neydi. Şimdi ne oldu. İnanınca her şey oluyormuş. bunu futbolcu kardeşlerimiz gösterdi. Şampiyonluğa koşan bir takıma her konuda bütün şehir olarak sahip çıkmalıyız.. bu anlamda bugün olduğu gibi yarında desteğe hazırız. pazar günü zor bir maçımız var. ama kazanacağımızdan bizler eminiz. teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz. bizlerde pazar günü tribünlerde taraftar olarak hazır olacağız” dedi.
dr. coşkun: “artvin maçının galibiyet primi İnova”dan”
Özel İnova hastanesinin kurucusu uzman dr türkcan coşkun ise; hastanemizin yönetim kurulu başkanı çapan aktaş gereken her şeyi söyledi. bende takımıza sonsuz güveniyorum. her zaman belirttiğimiz gibi sporu seven bir kurumuz. onun için her zaman şehrimizin markası aksarayspor”un yanında olacağız. pazar günü ise zirve yolunda önemli bir maça çıkacağız. artvin hopa karşısında aksarayspor”umuza başarılar diliyorum. yeni bir zafere imza alacaklarına yürekten inanıyorum. pazar günü artvin maçı galibiyet primini Özel İnova hastanesi olarak biz karşılayacağız. bunun müjdesini buradan veriyorum” diye konuştu.
kulüp başkanı çorakçı: “Şehrimizin İdarecilerine teşekkür ediyorum”
kulüp başkanı cem çorakçı: “Şehrimizin valisi, belediye başkanı, ve şehrin diğer idarecileri yanımızdalar. bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. takımıza bu güç ayrı bir enerji katıyor. onun için bütün şehrimizin idarecilerine teşekkür ediyorum. ayrıca sezon başından bu yana forma sponsorumuz olan ve bu akşamda bizleri bir çatı altında toplayan Özel İnova hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum. takım olarak iyi bir grafik yakaladık. bu çizgimizi devam ettirmek için bütün oyuncularımız ve teknik ekibimiz ellerinden geleni yapıyor. hafta sonu bizim için çok kritik bir maç oynayacağız. taraftarımızın desteği ile artvin engeli 3 puan ile geçerek bütün şehre armağan etmek istiyoruz” dedi.
teknik direktör kavçak: “bu birliktelik bize pozitif güç veriyor”
teknik direktör cem kavçak: “bir teknik adam olarak şehrimizin büyüklerini yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. bizde işimizi en iyi şekilde yaparak bize sahip çıkanları mahcup etmemek için oyuncularım sahada bizler kenarda elimizden geleni yapıyoruz. pazar günü de son haftalarda aldığımız galibiyetlere bir yenisini daha ekleyerek bize inanlara mutlu edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
kaptan konuksever: “artvin maçını kazanacağız”
takım kaptanı İbrahim konuksever; “Öncelikle takım kaptanı olarak bütün arkadaşlarım adına siz büyüklerimi bizlere verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Özel İnova hastanesine de bizlere maddi ve manevi desteklerinden dolayı da minnettarız. pazar günü de bütün aksaray”a galibiyet sevinci yaşatacağız. bizler takım olarak buna inanıyoruz. yeterki bizlere sahip çıkmaya devam edin” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası