banner
Gündem

Aksaray Valisi kendisine ulaşan gence kız istedi

24 yaşındaki engin güler, vali hamza aydoğdu”ya sosyal medya üzerinden ulaşarak kendisine kız istemesi için çağrıda bulundu. gence ulaşan vali aydoğdu kız isteme merasimine katılarak gençlerin mutluluklarına ortak oldu.  ..

Aksaray Valisi kendisine ulaşan gence kız istedi
banner

24 yaşındaki engin güler, vali hamza aydoğdu”ya sosyal medya üzerinden ulaşarak kendisine kız istemesi için çağrıda bulundu. gence ulaşan vali aydoğdu kız isteme merasimine katılarak gençlerin mutluluklarına ortak oldu.  
aksaray”da, 12 yıl önce babası vefat eden 24 yaşındaki engin güler”e babasının yerine vali hamza aydoğdu kız istedi. Özel güvenlik görevlisi olarak çalışan engin güler, 4 yıl önce tanıştığı burcu bacık ile evlenme kararı aldı. güler, sosyal medya üzerinden aksaray valisi hamza aydoğdu”dan şu şekilde bir mesaj yazarak yardım istedi: “sayın valim, bir kız var onu çok seviyorum. 4 yıldır birbirimizi tanıyoruz. ben babamı 12 yaşında kaybettim. İsterseniz araştırabilirsiniz. sizden bir babalık istesem. kızı babasından benim adıma siz ister misiniz? annem zaten yurt dışında valim, buraya gelmesi uzun sürer” dedi. mesajı gören vali aydoğdu durumu araştırarak gençle irtibata geçti. daha sonra burcu bacık”ın babasına telefon ile ulaşan vali aydoğdu, müsait bir vakitte hayırlı bir iş için ziyarette bulunmak istediklerini ifade etti. kız isteme merasimi için babadan söz alan vali aydoğdu, engin güler ile birlikte çiçek ve çikolata alarak yola çıktı. kız evinde bacık ailesi ile tanışan vali aydoğdu gençlerin hayatını birleştirmek adına İl müftüsü güller ile birlikte burcu bacık”ı engin güler”e istedi. kız babasının hayırlı olsun temennisin ardından tuzlu kahve testini geçen engin güler aile büyükleri ve vali hamza aydoğdu”nun elini öperek teşekkürlerini sundu. vali hamza aydoğdu, gençlerin nişan yüzüklerini de takarak kurdeleyi kesti.

“kızımızı istedik,
yüzüklerimizi taktık”
vali hamza aydoğdu, “engin kardeşimizin babası küçükken vefat etmiş, annesi de yurtdışındaymış. bana da burcu kızımızla evlenmek istediğini bildirdi. sayın valim bize aile büyüklüğü yapar mısınız? biz birbirimizi seviyoruz deyince bizde araştırdık. hakikaten kimsesi yok. onun için bizde arkadaşlarımızla beraber müftümüz, özel idare sekreterimiz ve milli eğitim müdürümüz ile aynı zamanda muhtarımızla birlikte eve geldik. burada gördüğünüz gibi sağ olsun burcu kızımızın anne ve babası bizi çok iyi ağırladı. kız isteme merasimimizi gerçekleştirdik. yüzüklerimizi taktık. böylece gönül birliğiyle samimiyet içerisinde bir yuvanın temellerini attık. engin kardeşimizin bizi ailesi olarak görmesi, birim amirlerimizi kendine yakın hissetmesi, ailesinden bir parçası gibi görmesi bizim için çok değerli. bizler bu şekilde kardeşlerimize hep birlikte sahip çıkacağız inşallah” dedi.
sevdiği kızı alan engin güler ise, “sayın valimiz bu mutlu günümüzde bana babalık yaptı. İyi ki aksaray”ımızın valisi, rabbim valimizi başımızdan eksik etmesin. kendisine ve burada bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (İha)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası