banner
Gündem

Aksaray’a özgü bir mehter takımı olacak

asÜ mehter takimi provalara baŞladi kısa süre önce kuruluşu tamamlanan asÜ mehter takımı, provalara başladı. geçen yıl yeteri kadar talep oluşmadığı için başlanamayan ama bu yıl yapılan duyurular ve başvuru..

Aksaray’a özgü bir  mehter takımı olacak
banner

asÜ mehter takimi provalara baŞladi
kısa süre önce kuruluşu tamamlanan asÜ mehter takımı, provalara başladı. geçen yıl yeteri kadar talep oluşmadığı için başlanamayan ama bu yıl yapılan duyurular ve başvuru kabul sürecinin ardından mehtertakımın şekillendiğini söyleyen aksaray Üniversitesi  rektörü prof. dr. yusuf Şahin, repertuar çalışmalarının başladığını ifade etti. prova çalışmalarını yerinde inceleyen ve son durum hakkında bilgiler alan asÜ rektörü, ekibi her geçen yıl biraz daha güçlendireceklerini ve köklü bir kültür ögesi olan mehteri, profesyonel düzeyde yaşatmaya çalışacaklarını söyledi. takımın sadece kampüs içinde değil şehir ve ülke düzeyinde de faaliyetleri olmasını arzu ettiklerini kaydeden Şahin, “Şu anda çalışmalar sorunsuz şekilde ilerliyor. arkadaşlarımız ilk provalara da başladılar. umut ediyoruz ki; zaman içinde ekibimiz yeni katılımlarla daha güçlenecek ve güzel etkinliklere imza atacak” dedi.
Şahin, çalışma heyetinden provalara dair bilgiler aldı ve en kısa zamanda bir konser beklentileri olduğunu belirtti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası