banner
Gündem

Aksaray’da 23 Nisan coşkuyla kutlanacak

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM YURTTA COŞKUYLA KUTLANACAK Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının..

Aksaray’da 23 Nisan coşkuyla kutlanacak
banner

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TÜM YURTTA COŞKUYLA KUTLANACAK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak.

Yurdun dört bir tarafında olduğu gibi 23 Nisan Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Saat10:00’da Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayacak etkinlikler, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun öğrenci ve öğretmenleri makamında misafir etmesiyle devam edecek.

Devlet erkanı makam koltuklarını 23 Nisan’a özel olarak temsili makam değişikliği ile öğrencilere bırakacak. Saat 11:00’da Aksaray Sana ve Bilim Merkezi Bahçesi’nde tören devam edecek tören kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okunacak ve çeşitli etkinlikler ve gösteriler tertip edilecek.  Yine Aksaray Belediyesi tarafından saat 11:00’da Bilim Merkezi’nde etkinlikler tertip edilecek.

Foto-Haber: Şeyda COŞAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası