banner
Gündem

Aksaray’da 3 projenin protokol imza töreni yapıldı

aksaray”da, 2021 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programı kapsamında ahiler kalkınma ajansı (ahİka) koordinasyonunda hazırlanan 3 projenin protokol imza töreni gerçekleştirildi. valilik toplantı salonu”nda düzenlenen imza töreninde konuşan vali hamza aydoğdu,..

Aksaray’da 3 projenin protokol imza töreni yapıldı
banner
aksaray”da, 2021 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programı kapsamında ahiler kalkınma ajansı (ahİka) koordinasyonunda hazırlanan 3 projenin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

valilik toplantı salonu”nda düzenlenen imza töreninde konuşan vali hamza aydoğdu, bu yıl bu programa her ilin 4 proje verdiğini ve hazırlanan 4 projenin de destek almaya hak kazandığını söyledi.
projelerin toplam tutarının 7 milyon 300 bin lira olduğunu belirten aydoğdu, şöyle konuştu: "projelerimiz; goji berry güçlü kadınların ellerinde, aksaray”da kadınlar modaya yön veriyor, topraksız tarım ile İstihdam artıyor. projelerimizle kadınlarımızın ekonomik hayata entegrasyon sağlanması hedefleniyor. kadınlarımıza eğitimler vererek onları iş dünyasına hazırlayacağız. aksaray”ımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyorum. aksaray üretecek ülkemiz kazanacak. günümüz dünyasında bir ürünü üretip satmak çok kolay. yetiştirilen ürünü marka haline dönüştürüp satmak gerekiyor. İşte yapılan bu adımlar markalaşma yolunda önemli adımlar. İnşallah en kısa zamanda projelerimizi yaparak, ürünleri yetiştirmeye başlayacağız."
konuşmaların ardından 3 projenin de protokol imzası atıldı. (haber bülteni)
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası