banner
Gündem

Aksaray’da 91 bin 745 öğrencinin karne sevinci

aksaray”da 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi son bulurken, 4 bin 500 okulda 91 bin 745 öğrenci karnelerini aldı. mehmet timur sarrafoğlu İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine vali hamza aydoğdu, cumhuriyet..

Aksaray’da 91 bin 745 öğrencinin karne sevinci
banner

aksaray”da 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi son bulurken, 4 bin 500 okulda 91 bin 745 öğrenci karnelerini aldı.
mehmet timur sarrafoğlu İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine vali hamza aydoğdu, cumhuriyet başsavcısı adem aydemir, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, milliyetçi hareket partisi İl başkanı mustafa çölkesen, İyİ parti İl başkanı faruk ağır, cumhuriyet halk partisi İl başkanı ali abbas ertürk, İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. Öğrencilere karnelerini protokol üyeleri dağıttı.

‘tatİlİ dİnlenerek geçİrİn”

karne dağıtım töreni sonrası konuşan vali aydoğdu, çocukların bu tatili dinlenerek ve kendilerini özgür hissederek geçirmelerini istedi. 91 bin 745 öğrencinin ara tatiline girdiğini ifade eden aydoğdu, “6 bin 700 öğretmeniz ve çalışanlarımız ile öğrencilerimizi sağlık ve huzurlu bir ara tatile gönderiyoruz. pandemi sürecinde büyük fedakârlık gösteren velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. çocuklarımız bu tatili dinlenerek ve kendilerini özgür hissederek geçirsinler. hiçbir şeyi kafalarına takmasınlar. çocuklarımızın ruh sağlığı her şeyden önemli. eğer onları mutlu edebilirsek, her mutlu çocuk eninde sonunda başarıyı yakalar. velililerimiz ise çocuklarımıza sarılıp öpsünler ve onların değerli olduklarını hissettirsinler” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası