banner
Gündem

​Aksaray’da Afrin’e yönelik yardımlar sürüyor

cumartesi semt pazarı içerisinde gerçekleştirilen uğurlama töreninde bir açıklama yapan İhh aksaray Şube başkanı Önder Özkan, 28. İyilik tırı adı altında afrin”de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hijyen paketi, kıyafet ve..

​Aksaray’da Afrin’e yönelik yardımlar sürüyor
banner

cumartesi semt pazarı içerisinde gerçekleştirilen uğurlama töreninde bir açıklama yapan İhh aksaray Şube başkanı Önder Özkan, 28. İyilik tırı adı altında afrin”de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hijyen paketi, kıyafet ve gıdadan oluşan 1 tır dolusu yardım gönderdiklerini söyledi.
hayır severlerin yardımları afrin için bağışladığını ifade eden Özkan; “tırın içerisinde kadın hijyen paketi çoğunlukta bulunuyor. türkiye genelinde hanım gönüllülerimizin deztekleriyle toplanan hijyen ürünlerini afrin”e ulaştırılmak üzere yolcu ediyoruz. bununla birlikte ayakkabı, kıyafet ve arıcılar birliğinin bağışladığı bir miktar balı da bu tırımızla bölge halkına ulaştırılmak üzere gönderilecek. ramazan ayı gibi mübarek bir zamanda bir tır yardım göndermenin mutluluğu içindeyiz. allah hayırseverlerin yardımını kabul etsin.”diye konuştu.
açıklamaların ardından yapılan dualar eşliğinde tır afrin”e ulaşmak üzere yola çıktı. erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası