banner
Gündem

Aksaray’da akıl ve zekâ oyunları tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonlarının işbirliği protokolüyle gerçekleştirilen 6.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmalarının il finali Aksaray Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi…

Aksaray’da akıl ve zekâ oyunları tamamlandı
banner

Milli Eğitim Bakanlığı, Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonlarının işbirliği protokolüyle gerçekleştirilen 6.Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmalarının il finali Aksaray Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Merkez okulları arasında yapılan yarışma birincileriyle ilçelerinde kategorilerinde birinci olan öğrenciler turnuvada birbirleriyle yarıştılar.

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve Şube Müdürü Mehmet Şirin Atlı’nın da katılımıyla gerçekleşen turnuva sonucunda dereceye giren öğrencilere madalyalar ve ödüller takdim edildi. Finaller 24-26 Mayıs 2024 tarihinde Rize’de yapılacak. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası