banner
Asayiş

Aksaray’da bıçaklı aile kavgası: 1 ağır 3 yaralı

Aksaray’da eşi H.A’nın (39), şiddetine maruz kaldığı iddia edilen F.A. (38), polisi ve yakınlarını arayarak yardım istedi. Eve gelen yakınları ile eşi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1’i ağır 3 kişi..

Aksaray’da bıçaklı aile kavgası: 1 ağır 3 yaralı
banner

Aksaray’da eşi H.A’nın (39), şiddetine maruz kaldığı iddia edilen F.A. (38), polisi ve yakınlarını arayarak yardım istedi. Eve gelen yakınları ile eşi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, Kılıçarslan Mahallesi’nde meydana geldi. F.A, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşi H. A tarafından darbedildi. F.A, polis ekiplerini ve amcası H.K’yi arayarak yardım istedi. H.K yanına S.D. ve E.A’yı aldı. Bu arada H.A. ve oğlu N. A.(19) yolda karşılaştığı eşinin akrabalarına bıçakla saldırdı. Yaşanan kavgada amca H.K. sağ bacağından, S.D. (35) sol göğsü ile sırtından ve E.A (47) ise sağ kulağından yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken, yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan S.D’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Bıçaklama olayına karışan H.A. ile oğlu L.A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen baba oğul sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası