banner
Gündem

Aksaray’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

aksaray”da tören, vali hamza aydoğdu”nun, makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. 15 temmuz milli İrade meydanı”nda devam eden törende, aydoğdu ile belediye başkanı evren dinçer, törene katılanların bayramını kutladı. aydoğdu, saygı..

Aksaray’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları
banner

aksaray”da tören, vali hamza aydoğdu”nun, makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı.
15 temmuz milli İrade meydanı”nda devam eden törende, aydoğdu ile belediye başkanı evren dinçer, törene katılanların bayramını kutladı.
aydoğdu, saygı duruşu ve İstiklal marşı”nın okunmasının ardından yaptığı konuşmada, gazi mustafa kemal ve silah arkadaşlarının kurup türk milleti”ne armağan ettiği cumhuriyet”in 98. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını söyledi.
devlet kurmayı ve yönetmeyi en iyi türk milleti”nin bildiğini belirten aydoğdu, "kurduğumuz 16 devlet bunun en önemli ispatıdır. ancak devletsiz kalmanın ne demek olduğunu da en iyi biz biliriz. bizim için devlet bütün değerlerin üzerindedir. devlet; namustur, bayraktır, ve hürriyettir." diye konuştu. program halk oyunları gösterisi, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve geçit töreniyle tamamlandı. foto-haber:Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası