banner
Gündem

Aksaray’da depremzede çocuklara eğitim seferberliği

2022-2023 eğitim-öğretim yılının 2. dönemi 4 hafta verilen aranın ardından tekrar başladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından uzatılan yarıyıl tatili sona erdi. Deprem bölgesi illerden Aksaray’a gelen depremzede ailelerin..

Aksaray’da depremzede çocuklara eğitim seferberliği
banner

2022-2023 eğitim-öğretim yılının 2. dönemi 4 hafta verilen aranın ardından tekrar başladı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından uzatılan yarıyıl tatili sona erdi.

Deprem bölgesi illerden Aksaray’a gelen depremzede ailelerin çocukları ilk derste yeni okulları, öğretmen ve arkadaşları ile buluştu. Aksaray’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarında ve kendi imkânları ile evlere yerleşen depremzede ailelerin eğitim gören çocukları; kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından eğitim ve öğretime başladı.

Yurtlarda kalan çocukların servis ve yemek ihtiyaçlarının karşılanmasında aksama yaşanmaması için Atatürk İlkokulu’na kayıtları yapılırken, ortaokul öğrencileri Yavuz Sultan Selim Ortaokulu (YİBO) ile lise öğrencilerinin ikametlerine yakın okullarda öğrenim göreceği bildirildi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası