banner
Gündem

Aksaray’da düzenlenen 5. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi sona erdi

aksaray belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen ihlara klasik otomobil rallisi, sona erdi.   aksaray belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen ihlara klasik otomobil rallisi, sona erdi.  çeşitli markalarda 70 klasik otomobilin yarıştığı rallinin 2. etabı,15 temmuz..

Aksaray’da düzenlenen 5. Ihlara  Klasik Otomobil Rallisi sona erdi
banner

aksaray belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen ihlara klasik otomobil rallisi, sona erdi.   aksaray belediyesinin organizasyonuyla düzenlenen ihlara klasik otomobil rallisi, sona erdi.  çeşitli markalarda 70 klasik otomobilin yarıştığı rallinin 2. etabı,15 temmuz milli İrade meydanı”nda başladı. buradan hareket eden otomobiller, güzelyurt ilçesine hareket etti. selime beldesinde kurulan parkurda yarışan araçlar, ihlara beldesinden yenipınar köyüne, ardından helvadere beldesini takip edip şehir merkezinde yarışı tamamladı.
yarışma direktörü meriç demiralp, yaptığı açıklamada, yarışmaya bu yıl farklı illerden 70 otomobilin katıldığını söyledi. yarışmacıların ilk gün 137 kilometrelik parkuru geride bıraktığını ifade eden demiralp, şöyle konuştu: "yarışmacılarımız bugün çok daha zorlu bir o kadar da aksaray”ın güzellikleriyle bezenmiş keyifli bir güzergahı takip etti. aksaray”ın tüm ilçe ve beldelerindeki vatandaşlarımız klasik otomobillerle kucaklaştı. geçtiğimiz yerlerdeki vatandaşlarımız bizleri severek karşıladı. bu yıl şehir dışından organizasyonu seyretmek için il dışından da gelen çok kişi oldu. binlerce insan hafta sonu heyecanımıza eşlik etti. çok memnun kaldık."
yarışmacılardan mehmet kına ise ralliye ankara”dan katıldığını belirterek, "aracım 1968 model chevrolet. zamanın en lüks aracıydı. bugün de aracımla beraber heyecan yaşayabilmek için aksaray”dayım. buradaki etaplar gayet iyi geçti. hem eğlence hem adrenalin hem de insanlara klasik araçları sevdirme yönünden oldukça olumlu bir etkinlik oldu." dedi.
yarışma sonunda, 15 temmuz milli İrade meydanı”nda ödül töreni düzenlendi. törende dereceye giren yarışmacılara kupa ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası