banner
Gündem

Aksaray’da ‘Gönlümüz bir soframız bir’ programı

aksaray valiliği öncülüğünde başlatılan ‘gönlümüz bir soframız bir” etkinliği kapsamında ortaköy ve eskil”de iftar programı düzenlendi. düzenlenen vali hamza aydoğdu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, şehit yakınları, gaziler, jandarma ve..

Aksaray’da ‘Gönlümüz bir soframız bir’ programı
banner

aksaray valiliği öncülüğünde başlatılan ‘gönlümüz bir soframız bir” etkinliği kapsamında ortaköy ve eskil”de iftar programı düzenlendi.

düzenlenen vali hamza aydoğdu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, şehit yakınları, gaziler, jandarma ve emniyet mensupları, birim amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

eskİl tuz gÖlÜ osb protokol İmza  tÖrenİ İle yÖnetİm belİrlendİ

İftar programı öncesinde eskil tuz gölü organize sanayi bölgesinin müteşebbis heyeti protokol imza töreni gerçekleştirildi. vali hamza aydoğdu burada yaptığı konuşmasında; aksaray ve eskil için çok önemli bir gün yaşandığını söyledi.

 

aydoğdu, 6 ay önce eskil”e osb açılması için bir toplantı yaptıklarını, osb”nin bütün işlemleri bitirilerek müteşebbis heyeti kurulup, yönetim kurulunun ise oluşturulmuş olduğunu kaydetti.  aydoğdu; “osb demek eskil”in katma değerinin artması demektir. emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. bugün çok farklı bir gün 4-5 yıl sonra osb”nin ne anlama geldiğini yaşayarak öğreneceğiz.”dedi.

 

 

konuşmaların ardından vali hamza aydoğdu, İlçe kaymakamı yunus coşkun, İlçe belediye başkanı necati belgemen, aksaray ticaret ve sanayi odası başkanı cüneyt göktaş”ın imzaladığı protokol ile eskil İlçesinde kurulan tuz gölü organize sanayi bölgesinin müteşebbis heyet ile yönetim kurulu belirlendi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası