banner
Asayiş

Aksaray’da helikopter destekli uygulamada 17 sürücüye ceza!

aksaray”da helikopter destekli yapılan trafik uygulamasında kurallara uymayan 17 araca idari para cezası uygulandı.  İl emniyet müdürlüğü trafik ekipleri, aksaray, adana, konya, ankara ve nevşehir yolunda 2 saat kent trafiğini..

Aksaray’da helikopter destekli uygulamada 17 sürücüye ceza!
banner

aksaray”da helikopter destekli yapılan trafik uygulamasında kurallara uymayan 17 araca idari para cezası uygulandı.

 İl emniyet müdürlüğü trafik ekipleri, aksaray, adana, konya, ankara ve nevşehir yolunda 2 saat kent trafiğini havadan helikopter destekli uygulama ile denetledi. kural ihlali yaptığı tespit edilen sürücüler durduruldu. asayiş Şubesi ekipleri ise sürücü ve araçlardaki yolcuların genel bilgi taramasını (gbt) yaptı.

ekipler, kontrollerin trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması ve sürücülerdeki yakalanma riski duygusunun sürekli üst düzeyde tutulması amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

denetimde seyir halinde cep telefonu kullanan, emniyet kemeri takmayan, yükü karayoluna değecek ya da düşecek şekilde yükleyen, sağ şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleyen, şeridi uygunsuz kullanan ve makas atıp, hatalı sollama yapan 17 araç sürücüsüne idari para cezası uyguladı. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası