banner
Spor

Aksaray’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor hazırlıkları sürüyor

tff 3″üncü lig 2″nci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediye spor, ligin 6″ncı haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı malatya yeşilyurt belediyespor ile maç hazırlıkları devam ediyor. dağılgan spor tesisleri”nde..

Aksaray’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor hazırlıkları sürüyor
banner

tff 3″üncü lig 2″nci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediye spor, ligin 6″ncı haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı malatya yeşilyurt belediyespor ile maç hazırlıkları devam ediyor.
dağılgan spor tesisleri”nde gerçekleştirilen idman, 1,5 saat sürdü. teknik direktör mustafa ceviz yönetiminde yapılan antrenman; kondisyon ve taktik çalışması, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ile başladı. siyah-beyazlı futbolcular ardından küçük oyunlar oynayıp, 5″e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yaptı. antrenman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, şut çalışması ile neşeli şekilde sona erdi.

‘çarŞamba spor maçini
 3-0 kazanabİlİrdİk”

teknik direktör mustafa ceviz, “çarşamba maçını 1-0 yendik. çarşamba maçı her iki takım için çok önemli ve zor bir maçtı. rakibimiz ligde galibiyet ile tanışamamış ve hoca değişikliği yapmıştı. maçın içinde de gördük ki; kapanarak, puan için yerde yatarak maçı soğutmaya çalıştılar. İkinci yarıda ise golü bularak, skor avantajını elde ettik. mücadele gücü çok yüksek bir maç oldu. son 15 dakikada ise rakibimiz ön tarafa çıkarken daha dikkatli olsaydık maçta 2 ile 3″üncü golü bulabilirdik, bu bizim eksikliğimiz oldu. ama sonuçta 3 puanı aldığımız için tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. taraftarlarımız ise teşekkür ediyoruz. sağ olsunlar bize iyi destek verdiler” dedi.

‘1 haftada3 maç yapacaĞiz”
6″ncı malatya yeşilyurt belediyespor maçına hazırlandıklarını belirten ceviz, “rakibimizin sahası suni çim olduğu için bizde şartlara uyum sağlayabilmek için suni çimde idman yapıyoruz. oradan döndükten sonra ise çarşamba günü gurubun derbisi düzce ile karşılaşacağız. evimizde iki iddialı takımın maçı olacak. biz malatya yeşilyurt”u çok iyi geçip, 3 puanla dönüp, yine taraftarımızın önünde düzcespor maçında da galibiyet serüvenimize devam etmek istiyoruz. sonrasında yine Şile yıldız deplasmanımız var. birbirine yakın zamanda 3 maç oynayacağız. 3 maçta inşallah 9 puan yaparsak, ligde çok iyi bir mesafe almış olacağız. ben bunun olabileceğine inanıyorum. oyuncularımızın çalışmalarından ve isteklerinden de memnunuz. onlara da sürekli her maçın önemini anlatıyoruz. kupada da turu atladıktan sonra tuzla ile eşleştik, birinci lig takımı ve onlarla da deplasmanda karşılaşacağız. kupada da bizim iddiamız sürüyor. yönetim ve başkanımız hamit Özkök ile kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”” diye konuştu. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası