banner
Gündem

Aksaray’da proje ve yatırımlar konuşuldu

aksaray”da proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. kültür merkezi konferans salonu”nda gerçekleştirilen toplantıda vali hamza aydoğdu, eğitim, sağlık, tarım, sanayi başta olmak üzere birçok alanda kamu kurumlarının çok değerli..

Aksaray’da proje ve yatırımlar konuşuldu
banner

aksaray”da proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. kültür merkezi konferans salonu”nda gerçekleştirilen toplantıda vali hamza aydoğdu, eğitim, sağlık, tarım, sanayi başta olmak üzere birçok alanda kamu kurumlarının çok değerli hizmetler sunduğunu söyledi.

vali aydoğdu; aksaray”a yapılan yatırımların, yürütülen projelerin kamuoyu ile paylaşılarak kentin nerde olduğunun bilinmesi, şehrin geleceğinde nelerin planlanması gerektiğine bir yol gösterici nitelikte olacağını belirtti.

‘baŞari varsa burada bİr ekİp vardir”

aksaray”ın potansiyeline dikkat çektiklerini kaydeden aydoğdu, türkiye”de ilk kez bir ilde 3 ilçeye organize sanayi bölgesi açıldığını kaydetti. aydoğdu, “dünya artık çok farklı bir yöne gidiyor. bu anlamda aksaray”da bir sinerji oluştu. bunu kesinlikle iyi bilmemiz gerekiyor. bir yerde başarı varsa burada bir ekip başarısı vardır. onun için biz birbirimizi tamamlayan unsurlarız. bunu beraber devam ettirmemiz gerekiyor. gönül birliği içerisinde bu şehir için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

‘gÜzellİklerİ hep beraber paylaŞacaĞiz”

devletin kademelerinde çalışan herkesin görevini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiğini belirten aydoğdu, “429 bin aksaraylı vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var. devletin kademelerinde olan herkes görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. vatandaşımızın bir mağduriyeti varsa çözüm için hep beraber çalışacağız. bu anlamda her zaman birbirimize destek vereceğiz. biz bir şeyi samimi olarak yaparsak allah onun sonucunu bize gösteriyor. güzellikleri hep beraber paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  toplantıda 2019-2021 yıllarında aksaray”da yürütülen projelerle birlikte yapılan yatırımların toplam tutarının 4 milyar 124 milyon 414 bin liraya ulaştığı belirtildi.  (haber bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası